Parttime verzorgende IG in Heemstede

Ouderenzorg
Heemstede
2850
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ik zal gelijk met de deur in huis vallen, zoek jij een baan waarin we het belangrijk vinden dat jij gespecialiseerde zorg bied? Grijp dan zeker je kans!

Alleen al vanwege de omgeving van de locatie, wil je hier al een kijkje nemen. Er zijn mooie tuinen, met veel groen en veel mogelijkheden tot ontspanning. Ook worden er veel mogelijkheden geboden omtrent activiteiten voor de bewoners. Je staat er niet alleen voor, vrijwilligers en mantelzorgen helpen graag een handje mee bij het aanbieden van activiteiten. Het draait er allemaal om dat je het samen doet en er niet alleen voor staat. Jij moet het dus niet vervelend vinden om de hele dag samen te werken met verschillende partijen.

Op deze locatie heb je verschillende afdelingen waar jij te werk kan gaan. Hoe fijn is dat? Je blijft op 1 werkplek maar kan wel ervaring opdoen bij verschillende doelgroepen. Wil jij nou meer weten over deze locatie? Ik nodig je graag uit voor een bak koffie zodat we uitgebreid kunnen bespreken wat jouw wensen zijn!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een salaris volgens de CAO VVT;
  • Een tijdelijk contract om mee te beginnen, met kans op een vaste overeenkomst;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget waarmee jij jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een vaste contactpersoon;

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een verzorgende IG diploma opzak (Helpende- en Verpleegkundige kunnen ook reageren voor deze functie);
  • Je bent Parttime beschikbaar;
  • Je bent woonachtig omgeving Heemstede/Hoorn/Haarlem/Amsterdam;
  • Je bent in bezit van je rijbewijs;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!