Verpleegkundige in de wijk – Velsen – parttime

Ouderenzorg
Velsen-Noord
3000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij opzoek naar een baan waar je zelfstandig kan werken maar toch ook samen met een team? Of naar de diversiteit aan werkzaamheden en cliënten? Of zorgplannen opstellen en intake gesprekken houden? Als dit is wat jij zoekt, lees dan snel verder!

Je gaat aan de slag in de wijk en zorgt ervoor dat de cliënten in alle stadia de juiste zorg en behandelingen krijgen. Jij signaleert, controleert en kan zelfstandig actie ondernemen indien dit nodig is. Jij bent het aanspreekpunt voor de cliënten maar ook voor naasten. Het is dus van belang dat communiceren geen enkel obstakel is voor jou. Door jouw sociale skills bouw je een band op met je cliënten en zorg je ervoor dat ze zichzelf kunnen blijven bij jou!

Wat maakt het werken in een wijkteam nou zo mooi? Dat zal ik je vertellen! Je komt terecht in verschillende situaties en geen dag is hetzelfde. Omdat iedere cliënt anders is en andere zorg nodig hebben. Je hebt te maken met verschillende culturen en iedereen heeft een andere thuissituatie. Vergeet vooral niet dat jouw werk onmisbaar is en daar zijn wij, cliënten en naasten je ontzettend dankbaar voor!

Ben jij al helemaal overtuigd? Solliciteer dan snel en dan nodig ik je graag uit voor een (digitaal) kopje koffie/thee of misschien wil jij wel een glaasje water!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van jouw carrière;
 • Sollicitatiebegeleiding;
 • Parttime
 • 24 – 32 uur beschikbaar en flexibel inzetbaar
 • Een tijdelijk contract of een jaarcontract (in eerste instantie) wat omgezet kan worden naar een vast
  dienstverband;
 • Een marktconform salaris volgens de CAO VVT;
 • ORT en reiskostenvergoeding;
 • Trainingen en Cursussen.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij bent in het bezit van een diploma verpleegkundige (niveau 4);
 • Jij bent BIG geregistreerd;
 • Jij bent enthousiast, zelfstandig en hebt sociale skills;
 • Jij bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs;
 • Jij woont in de omgeving van Velsen/Beverwijk/Zaandam/Amsterdam;
 • Jij vindt het bovendien leuk om bij de mensen thuis te komen!

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!