Verzorgende IG – Kleinschalig wonen – Parttime

Ouderenzorg
Amsterdam
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Voor deze mooie locatie ben ik opzoek naar een enthousiaste verzorgende IG, die graag wilt werken met ouderen met dementie. Lees snel meer over deze mooie plek!

Op deze locatie wonen ouderen zelfstandig en krijgen warme zorg van dichtbij. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat ouderen met dementie een zo gewoon mogelijk leven kunnen leiden. Ze kunnen meehelpen in het huishouden of samen lekker koken. Dit kan allemaal! Ook vinden we het belangrijk dat ze een huiselijke sfeer ervaren en kunnen bewoners dus hun appartement zelf inrichten, met meubels maar ook behangen of de muur een kleur geven die je wilt. Hierdoor voelt het vertrouwd en houd je het gevoel dat alles eigen is.
Het is heel veel zelfstandig, maar iedereen krijgt wel de juiste zorg die ze nodig hebben. En daarom ben ik opzoek naar jou, jij bent onmisbaar voor de juiste zorg!

Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen appartement, waarin je een eigen wc hebt, keukenblok en badkamer. Ook is er een gezamenlijke ruimte waar je kunt koken en gezellig met elkaar kan eten. De familieleden zijn altijd en overal welkom. Het is maatwerk voor iedere bewoner om een zo goed en zelfstandig mogelijk leven te kunnen bieden. We zullen hierdoor ook veel gesprekken met familieleden of mantelzorger voeren zodat we altijd de juiste zorg kunnen bieden.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar meer? Solliciteer direct en dan spreek ik jouw snel!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Een salaris volgens de CAO VVT;
 • Een verzorgende IG diploma;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO;
 • Een goede pensioensregeling;
 • Een jaarbonus van 8,33%;
 • Een breed scala aan cursussen en opleidingen;
 • Een contract voor bepaalde tijd met kans op een vast contract wanneer het goed bevalt.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt een diploma voor Verzorgende IG;
 • Jij bent beschikbaar in regio Amsterdam/Schiphol/Haarlem;
 • Jij bent minimaal 24 uur per week flexibel inzetbaar;
 • Jij bent communicatief én zelfstandig;
 • Jij kan snel schakelen;
 • Jij hebt affiniteit met ouderen met dementie;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!