Parttime Fysiotherapeut Ouderenzorg

Ouderenzorg
Den Haag
3518
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als Fysiotherapeut op zoek naar een een leuke werkplek in de ouderenzorg? Wil jij jouw bijdrage leveren in een intramurale óf extramurale setting en ben je bereid om in Den Haag aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In jouw rol als Fysiotherapeut lever jij een bijdrage aan het genezen, verminderen, voorkomen of compenseren van stoornissen, beperkingen en handicaps in het houdings- en bewegingsapparaat en de daarmee samenhangende psychische en sociale problemen. In deze functie kun je zowel intra- als extramuraal ingezet worden.

Een groot deel van je werkzaamheden bestaan uit onderzoek, behandeling en begeleiding van verpleeghuis cliënten. Waarvan een deel in de langdurige zorg en GRZ. Daarnaast behandel je in de eerste lijn. Je past één of meerdere therapieën toe en initieert tot het vervaardigen of aanbrengen van hulpmiddelen. Je informeert de bewoner en stimuleert hem of haar tot zelfwerkzaamheid. Je bespreekt het verloop van de behandeling met de behandelend team en adviseert over de voortgang.

Naast deze werkzaamheden zal het andere deel bestaan uit het administratief verwerken van gegevens, het informeren en begeleiden van verplegend, verzorgend personeel evenals leerlingen en stagiaires. Tevens denk je mee met de organisatie en lever je een bijdrage aan beleidsontwikkeling binnen de afdeling.

Wat hebben we jou te bieden?

Naast persoonlijke begeleiding van jouw vaste recruiter en accountmanager kun jij rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij jou:

  • Een vaste baan (parttime) voor 12-20 uur in de week
  • Een bruto salaris tussen de € 2.987,10 en € 4.286,78 (op basis van 36 uur conform VVT CAO) of een nader te bepalen tarief indien je op zzp basis werkt
  • Een opleidingsbudget afgestemd op jouw wensen
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis altijd up to date blijven

Heeft onze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

Als Fysiotherapeut beschik jij over geduld en doorzettingsvermogen. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • In het bezit bent van een Bachelor Fysiotherapie
  • Bij voorkeur enige jaren werkervaring in vergelijkbare setting hebt opgedaan
  • BIG geregistreerd bent en ingeschreven staat in het kwaliteitsregister

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!