Parttime Coördinerend Verpleegkundige Ouderenzorg

Delft
2915
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben je als Verpleegkundige op zoek naar een functie met leidinggevende taken? Ben je per september beschikbaar? En ben je bereid om in de regio Delft aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werken op een gesloten PG afdeling. Hier wonen 20 bewoners met een ZZP indicatie 5 tot en met 7. Tussen de woningen in bevinden zich 2 gezellige woonkamers waar de bewoners zich overdag kunnen vermaken. Je komt op deze afdeling niet in een gespreid bedje terecht. Jouw uitdaging ligt dan ook in het proactief bijdragen aan een cultuuromslag. Jij bent in staat om collega’s die weerstand bieden te inspireren en te motiveren en hen te helpen aan het terugvinden van het werkgeluk binnen de zorg. Jij kunt situaties objectief beoordelen en bent een groot voorstander van het stimuleren van samenwerkingsverbanden.

De organisatie waar je komt te werken telt ongeveer 25 locaties in de regio Zuid Holland. Met een vooruitstrevende blik werkt deze organisatie samen met universiteiten, hogescholen en andere kennis- en opleidingsinstituten aan de toekomst door kennis met elkaar te delen, onderzoek te doen en nieuwe inzichten te implementeren.

De startdatum voor deze vacature is 1 september. De opdracht duurt minimaal 6 maanden met een grote kans op verlenging bij goed functioneren.

Wat hebben we jou te bieden?

Naast persoonlijke begeleiding van jouw vaste recruiter en accountmanager kun jij rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij jou:

  • Een vaste baan (parttime) voor 24-32 uur in de week
  • Een bruto salaris tussen de € 2.915,46 en € 3362,22 (op basis van 36 uur conform VVT CAO)
  • Een opleidingsbudget afgestemd op jouw wensen
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis altijd up to date blijven

Heeft onze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

Als Verpleegkundige beschik jij over coachende vaardigheden en sta jij stevig in je schoenen. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Stressbestendig bent
  • Proactief bent ingesteld
  • Beschikt over een Verpleegkundige Niveau 4, 5 of 6 diploma
  • In het bezit bent van een geldige BIG registratie

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!