Meewerkstage Recruitment

Corporate
Utrecht
300-400
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben je een creatieve en hardwerkende student die makkelijk mensen aan zich bindt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tijdens deze meewerkstage draai je mee in ons recruitment team waarbij je zorgt voor continue instroom van professionals binnen de zorg in de regio Utrecht. Je ondersteunt bij het werven van zorgprofessionals en vindt het leuk om na te denken over recruitmentstrategiën en procesoptimalisatie. Je mag zelf telefonische intakes voeren en op termijn ook sollicitatiegesprekken. Je vaste werkplek is thuis of op ons kantoor in Utrecht.

Is dit jouw ideale werkdag?
09:00: Teamoverleg! Je start de dag met de rest van je collega’s en bekijkt wat voor medewerkers we zoeken en hoe je deze gaat vinden;

9:30: Telefonische intakes! Verschillende kandidaten hebben gereageerd op onze berichtjes en jij gaat na het bekijken van verschillende mogelijkheden een telefonisch gesprek aan om te kijken waar de kandidaat het beste past;

13:00: Sollicitatiegesprek! Je zult de eerste gesprekken mee kijken met je collega recruiters en hierbij ook actief mee doen en vragen stellen aan de sollicitanten. Na verloop van tijd kan je zelf gesprekken voeren via Microsoft teams;

15:00: Actief searchen! Er is een vacature waar we veel kandidaten voor zoeken. Je gaat Linkedin, Nationale vacaturebank en andere jobboards afstruinen om geschikte kandidaten te vinden;

16:00: Ontwikkeling! Je werkt aan je eigen stage opdracht en overlegt met je begeleider hoe ver je bent en waar je hulp bij nodig hebt. Ook jouw ontwikkeling is natuurlijk belangrijk!;

17:00: Het is vrijdag; het is tijd voor de digitale vrijdagmiddagborrel met al je collega’s!

Vestiging Utrecht
Een viertal doelgerichte collega’s die samen successen behalen en vieren. De cultuur is het best te omschrijven als ijverig, gezellig en ambitieus. We gaan altijd voor de beste match en het ultieme resultaat. Samen lukt het! Onze vestiging aan de Atoomweg is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Om een gezonde levensstijl aan te moedigen wordt het kantoor dagelijks voorzien van vers fruit!

Wat hebben we jou te bieden?

• Een stage bij dé verbinder voor studenten en professionals in de zorg sector;
• Goede begeleiding en trainingen;
• Een plek in een ambitieus en informeel team dat barst van de energie;
• Een vergoeding van €300,-- tot €400,-- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
• (digitale) Borrels; geloof me, die wil je meegemaakt hebben!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Samen Professionals is continue in beweging en altijd opzoek naar aanstormend recruitment-talent. Wij groeien, groei jij mee? Solliciteer vandaag nog of neem contact op met onze corporate recruiter, Yoeri van Leeuwen (per mail: yoeri.vanleeuwen@samenprofessionals.nl of telefonisch via 06-51200097) voor meer informatie.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent resultaatgericht, ambitieus en barst van de energie;
• Je bent creatief en weet hoe je recruitmentkanalen moet inzetten;
• Je bent een echte speurder; je weet als geen ander waar je jouw talenten kan vinden;
• Je hebt hbo-werk- & denkniveau;
• Jij hebt goede kennis van social media, jobboards, recruitmentsystemen en tools.

Over Samen Professionals

Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!