Parttime Verzorgende IG ZZP Intramuraal

Ouderenzorg
Alphen aan den Rijn
4250
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een zelfstandige verzorgende IG die wel van een beetje avontuur houdt? Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en ben jij bereid om in de regio Den Haag, Leiden of Alphen aan den Rijn aan de slag te gaan? Lees dan gauw verder!

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Haaglanden zijn wij op zoek naar zelfstandige Verzorgende IG’ers die deze zomer flink de handen uit de mouwen willen steken! Je komt te werken op een somatische of PG afdeling én kunt aangeven of je voorkeur hebt voor het draaien van dagdiensten óf avonddiensten. Je zult komen te werken in een vast team of in de flexpool voor minimaal 3 maanden.

Wat hebben we jou te bieden?

Als zzp’er ben je bij Samen Professionals aan het juiste adres! Samen met jouw vaste recruiter als aanspreekpunt kies je een opdracht die goed bij jou past. Daarnaast bieden wij jou:

  • Vast werk voor minimaal 3 maanden (parttime) voor 24 – 32 uur in de week
  • Een zzp tarief exclusief ORT én zonder bemiddelingskosten
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of volledige vergoeding voor het reizen met OV

Heeft deze opdracht jouw interesse gewekt? Reageer dan direct!

Wat verwachten we van jou?

Als zzp’er weet je goed in te schatten welke ondersteuning jij het beste kunt bieden binnen een zorginstelling. Je signaleert en bent proactief. Daarnaast heb je:

  • Een diploma voor Verzorgende IG (MBO Niveau 3)
  • Affiniteit met de ouderenzorg
  • Een eigen auto of fiets tot jouw beschikking
  • De mogelijkheid om in de regio Haaglanden aan de slag te gaan

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!