Parttime Verzorgende IG MZ Huntington Afdeling

Ouderenzorg
Leiden
2400
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een Verzorgende IG die de uitdaging aan wil gaan om met de doelgroep Huntington te werken? Vind jij het leuk om verzorgende taken af te wisselen met een begeleidende rol? En ben je bereid om in Katwijk aan de slag te gaan? Dan past deze job perfect bij jou!

Je komt te werken in een zorginstelling die gespecialiseerd is in de zorg voor de doelgroep Huntington. Met 190 bewoners verdeeld over verschillende wooneenheden, één voor mensen met dementie, één voor mensen met de ziekte van Huntington en een specialistische afdeling voor gerontopsychiatrie en de ziekte van Korsakov, is deze zorginstelling een vooruitstrevende en energieke werkplek waar je je kunt blijven ontwikkelen als zorgprofessional. De locatie biedt een kleinschalige woonvorm aan, waarbij er veel waarde wordt gehecht aan individuele aandacht voor de bewoners. In jouw rol als Verzorgende IG draag jij hieraan bij en zet jij nét een extra stapje om bewoners van een zo fijn mogelijk verblijf te voorzien. Het verpleeghuis is gelegen aan de rand van de duinen. Er is een grote tuin met een dierenweide en moestuin en er wordt veel aandacht besteed aan het organiseren van leuke activiteiten voor de bewoners.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Samen Professionals kun je rekenen op een uitdagende vaste baan, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling op nummer één staat! Daarnaast bieden wij jou:

  • Een parttime baan voor 24-32 uur in de week
  • Een bruto salaris tussen de € 2.007,97 en € 2.762,34 (op basis van 36 uur conform VVT CAO)
  • Een opleidingsbudget afgestemd op jouw wensen
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of volledige vergoeding voor het reizen met OV
  • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis altijd up to date blijven

Heeft deze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

Je bent representatief en hebt affiniteit met bovenstaande doelgroep. Daarnaast heb je:

  • Een diploma voor Verzorgende IG (MBO Niveau 3)
  • De mogelijkheid om flexibel inzetbaar te zijn voor alle diensten
  • Bij voorkeur een auto om in de regio Katwijk aan de slag te gaan

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!