Parttime Opleiding Gespecialiseerd Verzorgende IG

Ouderenzorg
Den Haag
2400
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als Verzorgende IG nog lang niet uitgeleerd? Heb jij de ambitie om je te laten specialiseren tot Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie? En kan jij niet wachten om aan deze opleiding te starten? Dan ben jij geknipt voor deze job!

De opleiding GVP biedt volop groeikansen binnen jouw nieuwe werkomgeving. Maar ook daarbuiten. In het verpleeghuis of woonzorgcentrum waar je komt te werken ben jij straks dé specialist als het gaat om zorg in de psychogeriatrie. Je vergroot de kwaliteit van leven voor de zorgvragers. Je begeleidt vrijwilligers in de omgang met zorgvragers met dementie. Je bespreekt de gemaakte afspraken met collega’s en motiveert hen volgens deze afspraken te werken. Je ondersteunt mantelzorgers en naastbetrokkenen en stemt de zorg met hen af.

Samen gaan wij op zoek naar een zorginstelling waar jij het beste tot jouw recht komt! Durf jij de stap te zetten? Solliciteer dan nu!

Wat hebben we jou te bieden?

Je ontvangt een goed salaris, een vaste baan met vaste uren en persoonlijke begeleiding gedurende jouw dienstverband. Daarnaast kom je te werken in een leerzame en dynamische omgeving.

  • Een salaris tussen de €2.007,97 en €2.762,34 (conform VVT CAO) excl. ORT
  • Een opleidingsbudget afgestemd op jouw wensen
  • Een contract met vast aantal uren (parttime en minimaal 20 uur per week)
  • Persoonlijke begeleiding van een vaste recruiter en accountmanager
  • Volledige reiskostenvergoeding
Heeft deze baan jouw interesse gewekt? Reageer dan direct!

Wat verwachten we van jou?

Jouw ontwikkeling staat bij jou voorop! Je bent in staat om werken en leren op een effectieve manier te combineren. Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen is helemaal jouw ding! Intramusculair injecteren? Dat kan jij als de beste! Het verzorgen van wonden? Geen enkel probleem! Naast een afgetekende handelingenlijst heb jij:

  • Een diploma voor Verzorgende IG MBO Niveau 3 (vereist)
  • Minimaal één jaar werkervaring op een PG afdeling
  • Een positieve leerhouding
  • De motivatie om voorafgaand aan de opleiding een half jaar in de regio Den Haag, Leiden of Alphen aan den Rijn aan de slag te gaan als Verzorgende IG

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!