Verpleegkundige parttime

Ouderenzorg
Hoorn
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als verpleegkundige op zoek naar een parttime baan? En wil jij intramuraal werken? Kom jij het verschil maken voor de bewoners? Lees dan verder!

Je gaat als verpleegkundige aan de slag voor 24-32 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Je gaat werken bij een zorginstelling met verschillende afdelingen. Denk aan PG of een somatische afdeling. Je verricht diverse ADL werkzaamheden, voert verpleegtechnische handelingen uit en je houdt je bezig met het verstrekken van medicatie.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de zorg als geen ander! We weten daarom precies wat jij als verpleegkundige zoekt in je nieuwe baan. Daarbij helpen we je op weg, kun je altijd op ons terugvallen voor advies en zorgen we goed voor je. Zo kun je bij ons rekenen op een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw persoonlijke wensen en behoeften zijn. Met ons landelijke netwerk van zorginstellingen weten we altijd een passende opdracht bij deze wensen en behoeften te vinden.

Daarnaast bieden we je:

  • Een salaris tussen € 2.554,- en € 3.707,- bruto per maand (functieschaal 45/50 van de CAO VVT bij een 36-urige werkweek)
  • Een tijdelijk dienstverband op basis van projecten en opdrachten. Veel afwisseling dus als je dat wilt!
  • Een parttime of fulltime functie. De keuze ligt bij jou!
  • Een vergoeding van de reiskosten volgens de CAO VVT
  • Een goede pensioenregeling bij Stipp

Wil jij nu aan de slag als verpleegkundige in een verpleeghuis, een verzorgingshuis of in de thuiszorg? Solliciteer dan direct en dan neem ik contact met jou op!

Wat verwachten we van jou?

Een baan als verpleegkundige is je op het lijf geschreven. Jij voelt ouderen namelijk perfect aan en je kunt als geen ander verpleegkundige zorg afstemmen op hun behoefte en de regie voeren in deze zorg. En collega’s coachen en begeleiden? Voor jou is het vanzelfsprekend. Jij gaat in alles voor de beste zorg aan cliënten én voor de ontwikkeling en het helpen van de zorgprofessionals om je heen. Daarin kun je uitstekend zelfstandig functioneren, maar werk je ook graag samen in een team en met andere zorgdisciplines. Dat ben jij!

Verder:

  • Heb je een diploma MBO/HBO Verpleegkunde
  • Heb je minimaal 1 jaar werkervaring als verpleegkundige in de ouderenzorg
  • Ben je BIG-geregistreerd
  • Vind je het geen probleem om in onregelmatige diensten te werken (dag-, avond- en weekenddiensten)

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!