1 op 1 begeleider

Gehandicaptenzorg
Schagen
3189
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Intensief, complex, afstand VS nabijheid, moeilijk verstaanbaar gedrag en het opbouwen van een vertrouwensrelatie. Raak jij gemotiveerd bij het lezen van deze begrippen? Dan ben jij uit het juiste hout gesneden en is deze vacature wellicht interessant voor jou?!

Ben jij (persoonlijk) begeleider en sta jij ervoor open om zeer intensieve 1 op 1 begeleiding te bieden? Zoek jij afwisseling in jouw functie, dan is dit de kans om jezelf weer verder te ontwikkelen.

Sommige cliënten kunnen (tijdelijk) moeilijk meekomen met de groep en krijgen dan 1 op 1 begeleiding. Dit kunnen cliënten zijn binnen de gehandicaptenzorg met zowel hoog als laag niveau. De prikkels die zij binnen krijgen, kunnen zij niet onvoldoende verwerken, wat maakt dat zij 'dichtslaan', maar ook in woede kunnen uitbarsten. Die woede of agressie maakt jou niet angstig, maar dit zie jij als een signaal om samen met de cliënt te achterhalen wat er voor dit 'kookpunt' is gebeurd. Los van de verstandelijke beperking, hebben cliënten vaak ook psychische problemen, denk hierbij aan: hechtingsstoornissen, autisme of een depressie. Jij als persoonlijk begeleider leert hen beter kennen en voelt aan wat zij nodig hebben. Je hebt oog voor kleine details en signalen. Je bent sensitief en voelt aan of een cliënt jouw nabijheid nodig heeft of misschien toch even wat afstand om tot bedaren te komen? Cliënten durven zichzelf te zijn bij jou en jij kan 'lezen en schrijven' met de cliënt. Out of the box denken om te kijken wat een cliënt nodig heeft, is jou niet vreemd. Samen met de cliënt zorg jij voor een veilig leefklimaat en onderneem jij passende activiteiten. Je hebt oog voor (kleine) ontwikkelingen en haalt hier alle energie uit om weer verder te kunnen bouwen!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een tijdelijk dienstverband (voor fulltime) en de duur wordt in goed overleg afgesproken, daarna de mogelijkheid tot een vast contract;
 • Een gesprek met mij, waarin jouw wensen en behoeften uiteraard de ruimte krijgen;
 • Een online leeromgeving waarin jij jezelf kunt ontplooien;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Een (einde)jaarbonus en je bouwt direct pensioen op;
 • Een mooi salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (min. €1963,00 - max. €3189,00);

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt ervaring met 1 op 1 begeleiding (dit mag ook binnen de GGZ of jeugdzorg zijn);
 • Jij kent een passie en je bent bevlogen voor werken met complexiteit en moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Jij bent een stabiele en betrouwbare factor waarmee je tijdens escalaties nabijheid biedt;
 • Jij kunt uit jouw comfortzone stappen en jij hebt al voor hetere vuren gestaan;
 • Jij beschikt over een goede dosis zelfkennis, wij stimuleren zelfreflectie;
 • Jij geniet, je bent positief, je relativeert en jij plaatst dingen in perspectief;
 • Jij bent in het bezit van een relevant zorgdiploma, minimaal niveau 4;
 • Jij bent flexibel fulltime beschikbaar voor 32-36 uur in de week;
 • Jij bent woonachtig in de omgeving Schagen (en hebt bij voorkeur een auto tot jouw beschikking).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!