Frontoffice medewerker KCC medewerker

Burgerzaken
Eindhoven
2500
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Voor verschillende gemeente zijn wij opzoek naar professionals met minimaal 2 jaar ervaring binnen een gemeentelijk organisatie, dus ben jij communicatief vaardig, kun jij snel schakelen en heb jij al 2 jaar ervaring binnen een gemeentelijk organisatie? Dan is de functie van Frontoffice medewerker / KCC medewerker het lijf geschreven.

Hoe kan jouw werkdag er uit zien: Je begint s ‘Ochtens met een kopje koffie of thee, praat even bij met je collega’s dan gaat de telefoon. Er belt er een inwoner met de melding dat het riool overstroomd is na de zware regen bui van vannacht, jij zorgt er voor dat de juiste processen in gang worden gezet en dat de juiste partijen met elkaar in contact komen. Dan komt er een inwoner met de vraag met betrekking tot mantelzorg? Dit soort casussen heb jij nog niet behandeld en weet hier dus niet voldoende vanaf, je vraagt of de inwoner een moment heeft en schakelt met één van je collega’s die hier meer vanaf weet. Naast de KCC werkzaamheden heb jij een gezonde afwisseling met frontoffice taken.

Zo zorg jij dat iedereen op een prettige en nette manier te woord word gestaan. Het snel kunnen schakelen tussen de uit een lopende casussen is dus erg belangrijk, hiervoor heb je uitgebreide kennis nodig van uiteenlopende zaken, dit kun je natuurlijk terug vinden bij een van je collega’s of in de “kennisbank” en zo leer jij, per casus, steeds meer en meer van allerlei verschillende facetten binnen de gemeente!

Dus ben jij parttime of fulltime beschikbaar en woonachtig in Eindhoven, Roermond of Maastricht? Of bereid te reizen en zijn aandacht en kwaliteit voor jouw net zo belangrijk als bij deze gemeente? Lees dan snel verder!

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de gemeente als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als professional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Zo kun je bij ons rekenen op:

  • Een tijdelijk dienstverband met de optie tot een vast contract bij Samen Professionals
  • Een parttime of fulltime functie bij deze opdrachtgever. Het is maar net waar jouw interesses liggen
  • Een vergoeding van de reiskosten volgens de CAO en een pensioenregeling via StiPP
  • Een optie tot een leaseauto

Wat verwachten we van jou?

Jij bent van nature behulpzaam en dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Ook ben je geduldig en beschik jij over een groot empathisch vermogen, dit zijn kenmerken die jouw omschrijven. Jij bent ten slotte de KCC medewerker die het verschil weet te maken!

Daarnaast:

  • Ervaring binnen een gemeente [Must]
  • Weet jij moeiteloos te schakelen
  • HBO+ werk- en denkniveau
  • Je kunt je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen
  • Ervaring met systemen binnen een gemeente (key2burgerzaken en/of iburgerzaken)

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!