Verpleegkundige kleinschalig wonen parttime

Ouderenzorg
Ede
3043
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Gaat jouw hart sneller kloppen van de ouderenzorg? Ben jij in het bezit van jouw verpleegkundige niveau 4 diploma? Heb jij een kritische blik op de kwaliteit van zorg en heb jij de nodige (stage-)vlieguren al gemaakt? Wil jij aan de slag op een kleinschalige woonlocatie? Heb jij al deze vragen met “ja!” beantwoordt? Lees dan gauw verder!

Als verpleegkundige niveau 4 zet jij je iedere dag in om de beste zorg te leveren voor de bewoners. Je bent daadkrachtig en denkt mee over de zorg van morgen. Jij kijkt niet alleen naar je eigen zorgverlening, maar kijkt ook met een frisse, positieve en kritische blik naar de verbetering van de zorg op de gehele locatie. Je gaat aan de slag bij een zorginstelling in de omgeving van Ede waarbij het woonplezier van de bewoners op nummer één staat. Je hebt hier een uitgebreid takenpakket én je biedt de nodige ondersteuning.
Samengevat: je verricht diverse ADL werkzaamheden, voert verpleegtechnische handelingen uit, je houdt je bezig met het verstrekken van medicatie en kijkt naar de verbetering van de zorg.

Bij Samen Professionals vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door ons specialisme in de zorg- en welzijn sector hebben wij contact met verschillende zorginstellingen in jouw regio. Hierdoor bieden wij je makkelijk toegang tot de leukste functies en kun jij erachter komen welke manier van zorg verlenen het beste bij jou past! Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 06 14 46 47 32, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Een leuke, afwisselende parttime baan in de zorg als verpleegkundige waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Daarnaast bieden wij:

 • Een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat
  wij een vertaling kunnen maken naar de best passende functie voor jou
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast
 • Een salaris tussen €2419,- en de €3043,- volgens de CAO VVT
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
 • Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO;
 • Een goede pensioensregeling;
 • Een 13e maand;
 • Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en jou begeleidt tijdens de
  uitvoering op de werkplek
 • Talloze cursussen en opleidingen die jij kunt volgen!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4
 • Je werkt graag samen in een team en bent sociaal
 • Je denkt graag mee over de verbetering van de kwaliteit van de zorg
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je bent leergierig
 • Je bent 24-32 uur beschikbaar
 • Je hebt een rijbewijs op zak

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature bel of app mij gerust op: 06 14 46 47 32.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!