Medewerker KCC Limburg

Burgerzaken
Eindhoven
2500
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding, Ben jij sociaal, communicatief sterk en heb jij ervaring met het werken bij de overheid/gemeente? kun jij snel schakelen en staat de klant bij jou hoog in het vaandel en wil jij verzekerd zijn van een opdracht tot en met minimaal december?! Dan is de functie van Medewerker 1e lijn KCC je op het lijf geschreven. Dan zijn wij voor een gemeente in de omgeving van Venlo op zoek naar jou!

Het klantcontactcenter van een gemeente is het eerste aanspreekpunt waar burgers, bedrijven en instanties terecht kunnen met al hun gemeentelijke vragen. Zij kunnen deze vragen stellen via alle kanalen.

Heb jij de ambitie om door te groeien binnen gemeenteland?

Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een traineeship te volgen, om zo jouw ambities en groeipanden tot de realiteit te maken! Samen met jou persoonlijke recruiter en accountmanager lukt het!

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Het afhandelen van telefonisch verkeer wat bij de receptie binnenkomt
 • Telefonisch vragen beantwoorden over bijvoorbeeld vergunningen, de voorwaarden voor reisdocumenten of verzoeken van hulp vanuit de WMO
 • De vragen worden zoveel mogelijk zelf afgehandeld of indien nodig doorgeschakeld naar de juiste afdeling
 • Administratieve registratie invoeren over de telefoontjes die je hebt ontvangen

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de gemeente als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als professional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Zo kun je bij ons rekenen op:

 • Een tijdelijk dienstverband met de optie tot een vast contract bij Samen Professionals
 • Een parttime of fulltime functie bij deze opdrachtgever. Het is maar net waar jouw interesses liggen
 • Een vergoeding van de reiskosten volgens de CAO en een pensioenregeling via StiPP
 • Een optie tot een leaseauto!

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een sociale duizendpoot die snel en accuraat weet te schakelen tussen de verschillende vragen die aanbodkomen. Jij ben het visitekaartje van de gemeente jij bent pas te vrede als iedereen netjes en goed te woord is gestaan.

Verder:

 • Jij hebt minimaal 1 jaar (stage)ervaring als KCC/baliemedewerker of soortgelijke rol bij de gemeente (harde eis)
 • Jij bent in het bezit van een minimaal afgeronde hbo opleiding
 • Jij bent 24-36 uur per week beschikbaar (fulltime of parttime)
 • Jij hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatief vaardigheden
 • Jij hebt een luisterend oor en een groot empathisch vermogen

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!