Junior Kwaliteitsverpleegkundige parttime

Ouderenzorg
Utrecht
3069
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Steeds vaker horen we het terug: op de werkvloer is geen (of te weinig) ruimte voor kwaliteitsverbetering. Terwijl jij, als kersverse HBO Verpleegkundige, nu net barst van de ideeën! Heb jij affiniteit met kwaliteitsmanagement? Houd je van overstijgende taken en wil jij echt een bijdrage leveren aan kwalitatief hoogwaardige zorg? Dan is het Traineeship Verpleegkunde ongetwijfeld iets voor jou.

Ontwikkeling in de zorg is ontzettend belangrijk. Daar is iemand voor nodig die het verschil wil maken. Jij gaat aan de slag met kwaliteitsprojecten: van medicatieveiligheid, nieuw kwaliteitsbeleid tot het coachen van zelfsturende teams. Jij acteert op team- en organisatieniveau, werkt als verpleegkundige, innoveert en ontwikkelt je leidinggevende skills. Natuurlijk hoef je dat niet alleen te doen. Per maand volg je één dag diverse modules, dat zich volledig toespitst op kwaliteit, organisatie en persoonlijke ontwikkeling. Gebaseerd op de CanMeds rollen, post-hbo geaccrediteerd én goed voor 144/184 punten voor je kwaliteitsregister van de V&VN.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen investeren we in jou. Elke maand ga je één dag de collegebanken in om je kennis bij te spijkeren met up-to-date vakkennis van de beste trainers en opleiders. Je wordt dé expert op het gebied van kwaliteit en organisatie van zorg. Het opleidingstraject wordt volledig vergoed. Daarnaast mag je het volgende verwachten:

  • Een veelzijdige job op post HBO-niveau
  • Een vast contract (onbepaalde tijd) voor 32 uur per week parttime (fulltime ook bespreekbaar)
  • Salariëring volgens de CAO VVT FWG 50 wat neerkomt op zo'n €3.069 o.b.v. 40 uur
  • 144 van de 184 punten voor je V&V Kwaliteitsregister
  • De mogelijkheid tot het leasen van een Volkswagen Up

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een gezonde allergie voor ''... maar dat doen we al jaren op die manier''
  • Je hebt je papieren: HBO Verpleegkunde én je BIG registratie
  • Communicatief vaardig en in staat collega's te enthousiasmeren
  • Affiniteit met innovatie en zorgkwaliteit

En, ben je nu nog niet helemaal klaar - maar ben je wel vierdejaars? Schroom dan niet om alvast te reageren. Dan hebben we extra tijd om op zoek te gaan naar hét perfecte kwaliteitsproject voor jou.

Over Samen Professionals

Bij Samen Professionals krijg je de kans om jouw carrière vorm te geven, om je drijfveer te ontplooien. Om projecten verder te brengen en kwaliteit van zorg te verbeteren. We begeleiden je en dagen je uit. Ga in stroomversnelling. Dwars door barrières en voorbij de status quo. Ontwikkel, leer en groei. Voor het allerbeste resultaat.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!