Verzorgende IG Thuiszorg Parttime

Ouderenzorg
Ede
2762
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij een hart voor de zorg en ben jij graag op pad? Heb jij jouw verzorgende IG diploma op zak en wil jij een bijdrage leveren om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan? Dan is dit jouw vacature!

Als verzorgende IG in de thuiszorg ben je samen met je team verantwoordelijk voor de ouderen in de wijk in en rondom Ede. Je verzorgt de cliënt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving, namelijk thuis. Je hebt nauw contact met familie en/of mantelzorger(s). Jij staat iedere dag weer klaar voor de cliënt en ondersteunt waar nodig. Jij zorgt ervoor dat de kwaliteit van de thuiszorg optimaal is, het woon-leefklimaat wordt gewaarborgd en je het welzijn van de cliënten scherp hebt. Je helpt bij de ADL en voert verpleegtechnische handelingen uit. Daarnaast signaleer je mogelijke gezondheidsproblemen bij cliënten. Je stelt de eigen regie van de cliënt voorop en stimuleert hem of haar bij wat nog wél zelfstandig kan. Jij denkt in mogelijkheden en oplossingen!

Bij Samen Professionals vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door ons specialisme in de zorg- en welzijn sector hebben wij contact met verschillende zorginstellingen in jouw regio. Hierdoor bieden wij je makkelijk toegang tot de leukste functies en kun jij erachter komen welke manier van zorg verlenen het beste bij jou past! Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 06 14 46 47 32, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Een leuke, afwisselende parttime baan in de zorg met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij

 • Een salaris tussen €2007,97 en de €2762,34 volgens de CAO VVT
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
 • Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO
 • Een goede pensioensregeling
 • Een 13e maand
 • Een vast contactpersoon waarmee jij kunt sparren over bijvoorbeeld ontwikkeling en wensen
 • Talloze cursussen en opleidingen die jij kunt volgen!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG op niveau 3
 • Je werkt graag samen in een team en bent sociaal
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je bent leergierig
 • Je bent 16-32 uur beschikbaar
 • Je hebt een rijbewijs op zak

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature bel of app mij gerust op: 06 14 46 47 32.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!