Verzorgende IG of EVV kleinschalig PG

Ouderenzorg
Alkmaar
2600
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Draag jij graag (onder een lage werkdruk) bij aan de visie van deze organisatie met betrekking op een prettige leefomgeving van dementerenden?

Als verzorgende IG of EVV'er heb jij een groot hart voor de PG en vind jij 100% aansluiting bij de visie van deze zorginstelling. Zij zijn zich namelijk bewust van het effect van invloeden op dementerenden. Zo zijn bijvoorbeeld de wc deuren rood gekleurd, omdat dit een opvallende kleur is, om zo een bepaalde trigger te genereren. Overal is over nagedacht, desalniettemin zijn jouw ideeën meer dan welkom!

Je zal ervaren dat de werkdruk hier laag ligt, doordat de bezetting meer dan op orde is en dit ook vooral zo moet blijven. Zo heb jij als 'persoonlijk begeleider' alle aandacht voor jouw bewoners en zal je samen met de verpleegkundige en artsen zorgen voor het zorg en welzijn van deze mensen!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van jouw carrière
 • Sollicitatiebegeleiding
 • Een tijdelijk contract of een jaarcontract (in eerste instantie) wat omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd
 • Een marktconform salaris volgens de CAO VVT
 • Een fulltime of parttime baan
 • ORT en reiskostenvergoeding
 • Trainingen en Cursussen

Wat verwachten we van jou?

 • Jij bent tenminste in het bezit van een opleiding verzorgende IG of specialisatie EVV
 • Jij leeft voor PG
 • Jij woont in de omgeving van Alkmaar, bijvoorbeeld in Haarlem
 • Jij bent op zoek naar een baan met uitzicht op vast dienstverband!

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!