Verzorgende IG ELV Parttime

Ouderenzorg
Ede
2762
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Mevrouw Jansen is wat onrustig en je pieper gaat af. Normaal gesproken zou je even gaan kijken of alles in orde is. Dit moderne gebouw is echter ingericht met de nieuwste technologie. Door camera’s aan het plafond kun je zien of alles in orde is met mevrouw. Hierdoor voorkom je dat je onnodig naar de kamer hoeft. Wel zo lekker voor jezelf én voor de cliënt, want zij kan blijven uitrusten en werken aan haar herstel.
Daarnaast is iedere kamer uitgerust met een eigen medicijnkast en zijn de ruimtes en deuren breed genoeg zodat jij de zorg optimaal kunt uitvoeren.

Voor een zorginstelling in Ede ben ik op zoek naar een verzorgende IG voor de ELV afdeling.
Op deze spiksplinternieuwe afdeling, met de meest innovatieve technische snufjes, liggen cliënten die herstellende zijn van een orgaanoperatie. Eigen inbreng is bij deze functie zeer van belang. Denk jij graag mee over de kwaliteit van zorg en de verbetering hiervan? Dan is dit jouw rol!

Jij zet je, samen met jouw collega’s, in voor de meest optimale en op maat gemaakte zorg, uiteraard volgens het zorgleefplan. Daarnaast bied je ADL-zorg en draag je bij aan een veilige en fijne leefomgeving.

Bij Samen Professionals vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door ons specialisme in de zorg- en welzijn sector hebben wij contact met verschillende zorginstellingen in jouw regio. Hierdoor bieden wij je makkelijk toegang tot de leukste functies en kun jij erachter komen welke manier van zorg verlenen het beste bij jou past! Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 06 14 46 47 32, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Een leuke, afwisselende parttime baan in de zorg als verzorgende IG waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Daarnaast bieden wij

 • Een salaris tussen €2007,97 en de €2762,34 volgens de CAO VVT
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
 • Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO
 • Een goede pensioensregeling
 • Een 13e maand
 • Talloze cursussen en opleidingen die jij kunt volgen!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG op niveau 3
 • Je werkt graag samen in een team en bent sociaal
 • Je denkt graag mee over de verbetering van de kwaliteit van de zorg
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je bent leergierig
 • Je bent 24-32 uur beschikbaar
 • Je hebt een rijbewijs op zak

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature bel of app mij gerust op: 06 14 46 47 32.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!