Begeleider flexpool

Gehandicaptenzorg
Rotterdam
2150
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Houd jij van het werken met verschillende doelgroepen? Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan/opdracht? Wellicht is dit dan de vacature die past bij jou!

Als begeleider kom jij te werken in de flexpool van een organisatie die verschillende locaties heeft in de Hoeksche Waard. Op de verschillende locaties wonen ook verschillende cliënten. Jij zal aan de slag gaan met cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB) tot aan de ouder wordende cliënt met een verstandelijke beperking. Bij de ene doelgroep komt er weer meer ADL-zorg bij kijken dan bij de andere doelgroep. Erg divers dus!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
  • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van jouw carrière;
  • Sollicitatiebegeleiding;
  • In eerste instantie een tijdelijk contract;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35);
  • ORT en reiskostenvergoeding;
  • Trainingen en cursussen.

Wat verwachten we van jou?

Als begeleider ben jij afgestudeerd op MBO niveau 3 of 4. Denk aan diploma's, zoals MMZ of Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Naast jouw MBO diploma heb jij ook de volgende certificaten in zak:

  • BHV
  • Insuline/Diabetes
  • Medicatie


Als begeleider heb jij ervaring met epilepsie, want dit is iets wat veel voorkomt op de locaties. Daarnaast ben jij 16 tot 24 uur per week (parttime)beschikbaar en ben jij in het bezit van een rijbewijs en eigen auto. Het liefst woon jij ook in de omgeving van Rotterdam of Hoeksche Waard.

Het gaat om een tijdelijke baan en dus mogen zzp-ers ook reageren op deze vacature!

Over Samen Professionals

Wij zijn Samen Professionals, specialist in het helpen en begeleiden van zorgprofessionals naar een hun ideale baan binnen de zorgsector. Jouw werkplek is dan ook nader te bepalen, nadat jij een kennismaking heb gehad bij één van onze vestiging in het land.

Wij zitten met onze organisatie binnen de verschillende sectoren van de zorg; de gehandicaptenzorg, de GGZ, ziekenhuizen, de Jeugdzorg en de VVT (ouderenzorg).

Kijkend naar jouw diploma en wensen gaan we bepalen binnen welke sector jij je het meeste thuis gaat voelen en ook waar jouw kwaliteiten en jouw kennis het beste naar voren komen.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!