Vestigingsmanager Detachering

Corporate
Eindhoven
4000-4500
Universitair
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling met een bewezen commercieel ‘track record’, ben jij klaar voor je volgende stap, sta jij stevig in je schoenen, en ready to ‘lead by example’? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op onze vacature voor Vestigingsmanager Eindhoven. Wij zoeken een echte kartrekker die het leuk vind om mensen te coachen en verantwoordelijkheid te dragen voor onder meer: doelstellingen, targets, formatie etc.

Wat ga ik dan doen?
Als vestigingsmanager komt er veel op je af. Je geeft leiding, stuurt op kwaliteit en kwantiteit, fungeert als aanspreekpunt en bent daarnaast begeleider, coach én motivator.

Daarnaast trek jij als vestigingsmanager de kar bij het vaststellen van een acquisitiestrategie, strategisch accountmanagement, het benutten van commerciële kansen en het creëren van een klant- en commercieel gerichte mind-set in de regio. Met andere woorden: jij gaat een aanvalsplan opstellen om met onze unieke concepten de markt verder te veroveren. Jij hebt overtuigingskracht, binnen de regio zorg jij dat je team van recruiters en accountmanagers tot het uiterste gaan. Je wordt gedreven door omzet, marge en klant- en medewerkerstevredenheid en spoort je team aan om altijd mogelijkheden tot het uitbreiden en optimaliseren van onze samenwerking met klanten te zien.

Naast het acquireren van nieuwe klanten is het belangrijk dat je bestaande klantrelaties stabiliseert en uitbouwt. Als vestigingsmanager ben jij in staat om hiervoor een strategie op te stellen, deze uit te voeren en om deze duidelijk over te kunnen brengen aan het team.

Vestiging Eindhoven
De vestiging Eindhoven zit midden in het bruisende centrum op de Grote Markt, winkels en terrassen zijn letterlijk naast de deur. Je werkplek is een modern kantoorgebouw voorzien van alle middelen die jij nodig hebt om een succes te maken van je werk. Op de vestiging kun je samen met de in totaal zo’n 25 collega’s dagelijks uitstékende koffie drinken en krijg je vers fruit voorgeschoteld. De locatie is prima bereikbaar met het OV, wel zo makkelijk.

Onze Eindhovense vestiging is net als de rest daadkrachtig en gedreven. We bruisen van de energie en regelen het gewoon! Op een intelligente, eigenwijze en optimistische manier. We geloven dat het altijd beter kan. Jouw team bestaat uit 7 recruitment- en accountmanagement collega’s actief voor Samen Professionals.

Wat hebben we jou te bieden?

• Je komt te werken bij een jonge en ambitieuze organisatie die je veel uitdaging en afwisseling biedt;
• Jij verdient een goed salaris, en daar bovenop hebben we een interessante bonusregeling;
• Een fulltime baan, contract voor bepaalde tijd met oog op een vast dienstverband;
• Onbeperkt verlof, bij Samen Professionals kennen we een flexibele verlofregeling, zo kan jij je werk en privé optimaal in balans houden;
• Prima overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, leaseauto, pensioenregeling etc;
• Daarnaast bieden wij functiegerichte trainingen en opleidingen die jou gaan ondersteunen in het uitvoeren van je functie.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Wij groeien, groei jij mee? Solliciteer vandaag nog of neem contact op met onze corporate recruiter, Yoeri van Leeuwen (per mail: yoeri.vanleeuwen@samenprofessionals.nl of telefonisch via 06-51200097) voor meer informatie.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over HBO of WO- werk- en denkniveau;
• Jij hebt aantoonbare ervaring als accountmanager detachering/vestigingsmanager binnen de personeelsbemiddeling;
• Jij hebt ervaring met het coachen/begeleiden van collega’s;
• Jij hebt een commerciële en resultaatgerichte instelling;
• Jij bent een natuurlijke leider die zelfstandig en onafhankelijk opereert;
• Jij herkent jezelf in het profiel: ondernemend, ambitieus en resultaatgericht.

Wat zijn jouw resultaatgebieden?
• Jij bent verantwoordelijk voor het resultaat van de vestiging en voor het behalen van de vestigingsdoelstellingen;
• Jij bent verantwoordelijk voor sales en neemt commerciële beslissingen binnen de gestelde kaders;
• Jij bent actief bezig met het optimaliseren van het recruitmentproces;
• Jij vertaalt salesbeleid van de organisatie door op de vestiging;
• Jij geeft coaching ‘on the job’ aan medewerkers;
• Jij bent verantwoordelijk voor het aannemen van interne medewerkers;
• Jij bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze professionals;
• Jij stuurt collega’s aan op het nemen van verantwoordelijkheden in het groepsproces;
• Jij voert beoordelings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers;
• Jij controleert en waarborgt het gebruik van het ATS en stelt analyses op.

Over Samen Professionals

Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!