Verpleegkundige niveau 4 parttime

Ouderenzorg
Arnhem
3200
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Gaat jouw hart sneller kloppen van de ouderenzorg? Ben jij in het bezit van jouw verpleegkundige niveau 4 diploma? Heb jij een kritische blik op de kwaliteit van zorg en heb jij de nodige (stage-)vlieguren al gemaakt? Dan is dit de baan die je zoekt!

Als verpleegkundige niveau 4 zet jij je iedere dag in om de beste zorg te leveren voor de bewoners waarbij je vaak te maken hebt met bewoners met een hoog complexe en instabiele gezondheidstoestand.
Je bent daadkrachtig en denkt mee over de zorg van morgen. Jij kijkt niet alleen naar je eigen zorgverlening, maar kijkt ook met een frisse, positieve en kritische blik naar de verbetering van de zorg op de gehele locatie. Jij voelt je als een vis in het water wanneer het gaat om kwaliteitsverbetering van de zorg.
Je gaat aan de slag bij een zorginstelling in de omgeving van Arnhem met diverse afdelingen. Je hebt hier een uitgebreid takenpakket én je biedt de nodige ondersteuning.
Long story short: je verricht diverse ADL werkzaamheden, voert verpleegtechnische handelingen uit en je houdt je bezig met het verstrekken van medicatie.

Bij Samen Professionals vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door ons specialisme in de zorg- en welzijn sector hebben wij contact met verschillende zorginstellingen in jouw regio. Hierdoor bieden wij je makkelijk toegang tot de leukste functies en kun jij erachter komen welke manier van zorg verlenen het beste bij jou past! Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 06 14 46 47 32, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Een leuke, afwisselende parttime baan in de zorg als verpleegkundige niveau 4 waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Daarnaast bieden wij

 • Een salaris tussen € 2.692,76 en € 3.264,29 (op basis van 36 uur conform CAO VVT)
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
 • Een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op vast
 • Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO
 • Een goede pensioensregeling
 • Een 13e maand
 • Een vast contactpersoon waarmee jij kunt sparren over ontwikkeling en wensen
 • Talloze cursussen en opleidingen die jij kunt volgen!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige op niveau 4
 • Je werkt graag samen in een team en bent sociaal
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je bent leergierig
 • Je bent 16-36 uur beschikbaar
 • Je hebt een rijbewijs op zak

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature bel of app mij gerust op: 06 14 46 47 32.

#LI-ER1

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!