PARTTIME BEGELEIDER NAH AFDELING

Ouderenzorg
Den Haag
2500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een ervaren Begeleider? Krijg jij energie van het werken met een complexe doelgroep? En ben je daarnaast bereid om parttime in de regio Den Haag aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In jouw rol ben jij de steun en toeverlaat van een cliënt, die jij 1-op-1 begeleiding biedt. Met jouw positieve instelling ga jij elke dag opnieuw de uitdaging aan om deze cliënt zo goed mogelijk te begeleiden! Omgaan met agressie is voor jou bekend terrein. Jij hebt ervaring met cliënten met een afasie en met cliënten die impulsdoorbraken vertonen. De bewoner die jij zult gaat begeleiden verblijft in een open setting zonder separatie. Het persoonlijke contact met deze cliënt is belangrijk voor jou. Je haalt voldoening uit het opbouwen van een vertrouwensband en de aandacht die jij de cliënt geeft.

De organisatie waar jij komt te werken bevindt zich in Den Haag en is onderdeel van een organisatie met meerdere vestigingen in Zuid-Holland. De medewerkers van deze zorginstelling zijn professioneel, werken op basis van vertrouwen, hebben een gezonde dosis aan humor en hechten veel waarde aan duidelijke communicatie.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een vaste baan (part-time) voor 24-32 uur in de week;
  • Een bruto salaris tussen de € 2.017 en € 3.229 (op basis van 36 uur conform GGZ CAO);
  • Een jaarlijkse bonus van 8,3%;
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.
  • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw kennis up to date blijft.

Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Wat verwachten we van jou?

Jij hebt een achtergrond in de GGZ, ervaring opgedaan met cliënten die agressie vertonen of bent werkzaam geweest in de forensische psychiatrie. Daarnaast ben jij:

  • SPW of SPH gediplomeerd (op MBO of HBO niveau);
  • Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat;
  • Bereid om in de regio Den Haag aan de slag te gaan.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!