Parttime Verpleegkundige niveau 4 PG

Ouderenzorg
Wageningen
3043
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een leuke baan als verpleegkundige? Beschrijven jouw collega’s je als pragmatisch, positief en sta jij sterk in je schoenen? Klopt jouw hart daarnaast ook nog eens voor de ouderenzorg? Dan is dit jouw vacature!

Voor een verzorgingshuis voor cliënten met somatische en PG gerelateerde aandoeningen aan de rand van Wageningen ben ik op zoek naar een verpleegkundige die al de nodige ervaring op heeft gedaan. Binnen dit verzorgingshuis speel jij een grote rol in de begeleiding en verzorging van cliënten. Je bent zelfstandig, staat sterk in je schoenen en weet als geen ander wat de cliënt nodig heeft. Je werkt voornamelijk op de PG mét een vast team, maar je wordt geregeld gevraagd om even te komen helpen op een andere afdeling. Jouw expertise kan overal worden ingezet!
Daarnaast krijg je de kans om naast de verzorgende taken, ook een coachende rol op te pakken ten opzichte van je collega’s. Dit laat je zien door positief, actief én meedenkend te zijn wanneer het gaat om kwalitatieve zorg.

Bij Samen Professionals vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door ons specialisme in de zorg- en welzijn sector hebben wij contact met verschillende zorginstellingen in jouw regio. Hierdoor bieden wij je makkelijk toegang tot de leukste functies en kun jij erachter komen welke manier van zorg verlenen het beste bij jou past! Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 06 14 46 47 32, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Een leuke, afwisselende parttime baan in de zorg als verpleegkundige niveau 4 waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Daarnaast bieden wij

 • Een salaris tussen €2419,- en de €3043,- volgens de CAO VVT
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
 • Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO
 • Een goede pensioensregeling
 • Een 13e maand
 • Een vast contactpersoon waarmee jij kunt sparren over bijvoorbeeld ontwikkeling en wensen
 • Talloze cursussen en opleidingen die jij kunt volgen!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige op niveau 4
 • Je werkt graag samen in een team en bent sociaal
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je bent leergierig
 • Je bent 16-36 uur beschikbaar
 • Je hebt een rijbewijs op zak

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature bel of app mij gerust op: 06 14 46 47 32.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!