Verzorgende IG Niveau 3 Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
2762
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij klaar voor de eerste stap als verzorgende IG of heb jij al de nodige ervaring, maar ben je toe aan een nieuwe én uitdagende werkomgeving? Ben jij een echt mensenmens en zorg jij samen met jouw collega’s voor de beste zorg? Lees dan gauw verder!

Als verzorgende IG bij Samen Professionals ga je parttime aan de slag op een leuke locatie. Jij zet je hier iedere dag in om de beste zorg te leveren. Of jouw voorkeur nou ligt bij een PG afdeling, de somatiek of revalidatie, je gaat werken op een afdeling die past bij jou! Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van ADL- en verpleegtechnische handelingen, dient medicatie toe en met jouw professionele houding voel je de zorgbehoeften van de bewoners feilloos aan. Samen met je team werk je vanuit een persoonlijk zorgplan voor iedere bewoner. Met je proactieve houding signaleer je dingen die opvallen en bespreek je deze met jouw team om zo de beste zorg op maat te leveren.

Bij Samen Professionals vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door ons specialisme in de zorg- en welzijn sector hebben wij contact met verschillende zorginstellingen in jouw regio. Hierdoor bieden wij je makkelijk toegang tot de leukste functies en kun jij erachter komen welke manier van zorg verlenen het beste bij jou past!

Wat hebben we jou te bieden?

Een leuke, afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband in de zorg als verzorgende IG waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris volgens de CAO VVT
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
 • Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO
 • Een goede pensioensregeling
 • Een 13e maand

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG op niveau 3;
 • Je werkt graag samen in een team en bent sociaal;
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je bent leergierig;
 • Je bent 16-36 uur beschikbaar;
 • Je hebt een rijbewijs op zak.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!