Parttime Verpleegkundige NAH Afdeling

Ouderenzorg
Elst Gld
2900
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij een diploma Verpleegkunde niveau 4 op zak? Sta je open voor een vaste baan fulltime óf parttime op een NAH-afdeling? En ben je daarnaast bereid om in de regio Wageningen aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

NAH-patiënten vinden het vaak moeilijk om te accepteren dat hun lichaam niet meer doet wat ze gewend zijn. Handelingen die vroeger heel gewoon waren, kosten nu ineens veel moeite. Ze krijgen hun gedachten niet op een rijtje en weten veel dingen simpelweg niet meer. Als Verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de totale zorg en begeleiding van deze patiënten.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is hét detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de zorg.

Bij Samen Professionals bieden wij jou een detacheringscontract met vaste uren. Zo wordt jij gewoon maandelijks uitbetaald, én krijg je de kans om bij verschillende zorgorganisaties binnen te kijken. Samen gaan wij op zoek naar dé werkplek waarbij jij het best uit de verf komt. Wij bieden jou:

  • Een salaris tussen de €2419,91 en de €3264,29 volgens de CAO VVT;
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO;
  • Een goede pensioensregeling;
  • Een 13de maand;
  • Een breed scala aan cursussen en opleidingen.

Wat verwachten we van jou?

  • Jij bent in het bezit van een niveau 4 diploma;
  • Jij staat open voor een echte uitdaging;
  • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring in de zorg;
  • Jij bent de avonden, ochtenden en om het weekend beschikbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!