Overstijgende HBO Verpleegkundige

Ouderenzorg
Den Haag
3069
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een HBO Verpleegkundige? Wil jij naast het verlenen van zorg ook aan de slag met kwaliteitsverbetering en is ouderenzorg een sector die jouw aanspreekt? Dan past deze functie misschien wel perfect bij jou!

De werkdruk in de zorg ligt hoog en dat heeft helaas invloed op de kwaliteit van zorg. Steeds vaker horen we terug van professionals dat er op de werkvloer geen (of te weinig) ruimte vrij gemaakt wordt voor kwaliteitsverbetering. Als je een idee hebt over hoe het beter kan dan wordt daar vaak niet goed naar geluisterd.. Frustrerend! In deze functie word je bewust vrij geroosterd om onder andere het stuk kwaliteitsmanagement op te pakken.

Het waarborgen van de kwaliteit is namelijk ontzettend belangrijk. Daarom ben je in deze functie niet alleen actief op de werkvloer (handen aan bed) maar word je ook vrij- geroosterd voor overstijgende taken. Omdat je naast je overstijgende taken ook actief blijft op de werkvloer blijf je "met je voeten in de klein staan". Hier zul je voordelen van ondervinden wanneer je jouw overstijgende taken uitvoert.

Wat zijn nou overstijgende taken?

 • Je bedenkt verbeterpunten gericht op de kwaliteit van zorg, zet hier plannen voor uit en implementeert deze
 • Je bent het aanspreekpunt voor jouw collega’s en andere disciplines (bij complexe casuïstiek)
 • Jij coacht en begeleidt jouw collega’s zodat zij vakinhoudelijk steeds beter worden
 • Jij neemt het voortouw in de projecten die spelen op de afdeling
Om dit alles in goede banen te laten leiden onderhoud je nauw contact met jouw teamleider en jouw collega’s. Zo blijf je op hoogte van lopende zaken op team- cliënt en organisatie niveau!

Deze vacature staat open voor de regio Den Haag of Leiden, woon jij niet in deze omgeving maar ben je wel geïnteresseerd in zo'n soort functie? Benoem dit dan in je sollicitatie zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden in jouw woonomgeving!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagende job waarbij je écht werkt op jouw niveau (en daarboven!);
 • Een contract voor 24 tot 32 uur per week (parttime of fulltime);
 • Salaris ingeschaald in FWG 50, VVT-cao, al vanaf €3.069,- obv 40 uur;
 • Een vast contactpersoon waarmee je jouw wensen, ontwikkeling en andere zaken kan bespreken;
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt jouw HBO Verpleegkunde diploma op zak;
 • Jij bent geïnteresseerd in de kwaliteit/organisatie rondom de zorg;
 • Je bent BIG geregistreerd;
 • Je bent bereid om in Den Haag of Leiden en omgeving aan de slag te gaan.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de
(Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren
helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!