Parttime HBO Verpleegkundige Traineeship

Ouderenzorg
Den Haag
3069
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij net afgestudeerd HBO Verpleegkundige? Heb jij nog geen idee wat je met jouw diploma wil en kan doen? Zorgt dit bij jou voor onrust in het zoeken van een nieuwe baan? Dan ben jij uitermate geschikt voor dit Traineeship!

Deze geaccrediteerde Post-HBO geeft een goede houvast om jezelf te ontwikkelen en geeft tegelijk jouw werkervaring een enorme boost. In dit traject staat persoonlijke ontwikkeling en kwaliteitsontwikkeling hoog in het vaandel. Er wordt gekeken naar de jouw wensen en verlangen in het vak als verpleegkundige en hierop wordt ingespeeld door alle mogelijkheden binnen de ouderenzorg. De intensieve begeleiding in de praktijk in combinatie met de theorie tijdens de lesdagen biedt jouw als Trainee de mogelijkheid om de kwaliteit binnen de zorg goed te waarborgen en te kunnen verbeteren waar nodig. Zo sta jij qua ervaring en ontwikkeling na 2 jaar waar je anders over 5 jaar zou staan!

Naast 144 punten van de V&VN krijg je hiervoor ook een Post-HBO geaccrediteerd diploma. Jij betaalt voor de traineeship helemaal niks, maar wij betalen jou wel een marktconform salaris en geven jou er als jij dat wil ook graag een lease-auto mét tankpas bij!

Wat hebben we jou te bieden?

Bij dit Traineeship horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt het Traineeship jou de vrijheid om het invulling te geven zoals jij dat wil. Jij staat hierin aan het roer en jouw ontwikkeling staat ten alle tijden voorop. De begeleiding die jij ontvangt is vanaf 3 kanten: op de werkvloer, vanuit het leerinstituut en vanuit Samen Professionals.

  • Salaris €3.069,27 – €3.222,33 (excl. ORT en reiskostenvergoeding);
  • Parttime dienstverband van 32 uur in de week;
  • Direct een vast contract;
  • 144 punten van de V&VN;
  • Eventueel een lease-auto mét tankpas.

Wat verwachten we van jou?

Ten alle tijden gaat het ons om jouw talent. Doordat je net bent afgestudeerd ben jij op zoek naar wat jou leuk lijkt in het verpleegkundige vak én wil jij ontdekken wat jou hierin het meeste aanspreekt. Je wilt in verschillende keukens kijken en jezelf op persoonlijk, maar ook inhoudelijk vlak ontwikkelen.

  • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde niveau 6;
  • Je bent bereid om in omgeving Den Haag, Leiden of Westland aan de slag te gaan.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!