Parttime Verzorgende IG Intramurale Thuiszorg

Ouderenzorg
Leiden
2100
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij actuele verpleegtechnische kennis? Durf jij zelfstandig te werken en initiatief te nemen op de werkvloer? Zie jij het als een uitdaging om het team mee te nemen in veranderingen en zorgprocessen te verbeteren? Dan is dit de baan voor jou!

Op de locatie in omgeving Leiden staat een zorginstelling met meerdere luxe aanleunwoningen. Je loopt binnen in de aankomstruimte en voelt direct de zorg en aandacht die in de omgeving is gestoken. De woningen zijn luxe ingestoken en bevinden zich in woontorens. Jouw cliënten wonen hier in alle rust en in een natuurlijke omgeving. Jij bent de zorgverlener die een eigen route loopt langs de verschillende woningen in het appartementencomplex. Je komt te werken bij de woningen, waar jij jouw eigen looproute hebt en heerlijk zelfstandig jouw vak kan uitoefenen. Tijdens jouw dienst heb je afwisselend contact met je collega's over specifieke casussen en bespreek je de juiste technieken toe te passen. Het gaat om een locatie met particuliere zorg, waardoor er meer tijd is voor de behoeften van de cliënt.

Wat hebben we jou te bieden?

Nu je bij dit onderdeel bent aangekomen wil je natuurlijk weten wat Samen Professionals jou kan bieden als tegenprestatie van al jouw kwaliteiten. Je verdient hiervoor een vaste baan met een vast aantal uren per week, begeleiding in het volledige arbeidsproces, een vaste contactpersoon die jouw belangen behartigd en een persoonlijk opleidingsbudget.

Daarnaast ontvang je natúúrlijk:

  • Een salaris tussen de €1.940,- en de €3.012,- (conform cao VVT);
  • Een ORT regeling en een exclusieve bonus van 8,3%;
  • Een parttime dienstverband, mét uitzicht op een vast contract.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een professional met actuele kennis paraat en een assertieve houding. Je bent bereid om het team opnieuw te motiveren en bent enthousiast over het vak dat je uitoefent. Je verdiept je in de cliëntprofielen, neemt je verantwoordelijkheid en draagt dit uit naar je collega's. Je kunt goed schakelen en bent veerkrachtig.

Daarnaast ben je:

  • Afgestudeerd Verzorgende IG
  • Minimaal 24 t/m 32 uur per week beschikbaar
  • Bereid om in Leiden en omgeving te werken

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

#LI-DR1

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!