Parttime Wijkverpleegkundige

Ouderenzorg
Den Haag
2880
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij graag vrijheid in jouw baan als verpleegkundige? Wil jij het centrale aanspreekpunt zijn in het leven van jouw patiënt? Wil jij in samenwerking met ketenpartners de best mogelijke zorg bieden? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Tegenwoordig blijven ouderen langer zelfstandig thuis wonen, terwijl de zorgvraag steeds complexer en intensiever wordt. Als verpleegkundige in de wijk ben jij het aanspreekpunt voor zowel de patiënt, het netwerk als andere disciplines in de casus. Je zoekt naar de juiste oplossingen in situaties die schrijnend, complex en emotioneel kunnen zijn. Daarnaast is een belangrijk aspect de directe zorg aan het bed.

Er is een groot aanbod van verschillende routes die jij als verpleegkundige in de wijk uit kan kiezen. De organisatie is een vooruitstrevende en informele instelling met zo'n zeshonderd medewerkers. De medewerkers hebben een goede band met elkaar en zorgen voor een fijne en toegankelijke werksfeer. Samen zetten zij zich in voor professionele zorg aan huis.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden jou hele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan. Dit houdt in dat je:

  • Een salaris conform cao VVT ontvangt van tenminste €2.880,- (o.b.v. 40 uur)
  • Een volledige reiskostenvergoeding van al je gereisde kilometers ontvangt
  • Een bonus van 8,3% en ORT ontvangt
  • Een parttime vaste baan met vaste uren krijgt
  • Gebruik mag maken van jouw persoonlijke opleidingsbudget

Wat verwachten we van jou?

Als verpleegkundige omschrijf jij jezelf als creatief, samenwerkingsgericht en proactief. Jij bent een doorpakker en zorgt dat de taken van de dag gedaan worden. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed beoordelingsvermogen. Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een diploma Verpleegkunde niveau 4
  • Ben je bereid om in omgeving Leiden of Den Haag te werken
  • Wil je tussen de 20 en 32 uur per week aan de slag

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!