Wijkverpleegkundige Parttime

Thuiszorg
Rotterdam
3700
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als wijkverpleegkundige ben jij dé spil in de zorgverlening in de gemeente Rotterdam. Samen met de cliënten en mantelzorgers formuleer, realiseer en evalueer je de zorgplannen en de zorgdoelen. Werken als wijkverpleegkundige in thuiszorg betekent dat je een dynamische baan hebt, die een beroep doet op jouw deskundigheid. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor je collega's en zorg je dat protocollen nageleefd en aangescherpt worden.

In de wijk kom je elke dag iets nieuws tegen. Een collega belt dat er gekeken moet worden naar het zorgplan van mevrouw de Vries en een uur later heb je een intake gesprek met een nieuwe cliënt. Daarna ga je even zitten met een collega die vorige week een heftige situatie aantrof bij een van de cliënten en daar nog er ontdaan van is. Je wisselt constant van rol en juist deze afwisseling maakt het werk voor jou zo interessant!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt;
 • Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en jou begeleidt tijdens de uitvoering op de werkplek;
 • Een vergoeding van de reiskosten conform CAO VVT;
 • Een parttime functie voor minimaal 24 uur in de week en vast werk;
 • Een tijdelijk dienstverband wat we bij goed functioneren graag omzetten in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris volgens functieschaal 50 van de CAO VVT.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij bent in het bezit van een diploma HBO Verpleegkunde;
 • Jij bent minimaal 20 uur per week beschikbaar
 • Jij bent beschikbaar voor dag- en avonddiensten;
 • Jij bent bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen;
 • Jij bent bekwaam in het stellen van indicaties;
 • Jij bent BIG geregistreerd;
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!