HBO Verpleegkundige – Somatiek

Ouderenzorg
Eindhoven
3626
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een HBO Verpleegkundige met oog voor kwaliteit? Sta je vooraan met nieuwe ideeën, durf jij je visie te delen en haal je energie uit het coachen en aansturen van collega's? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met je collega's echt de tijd hebben voor kwalitatieve, betrokken en fijne zorg. Dat mòet als verpleegkundige in de ouderenzorg een fijn gevoel opwekken. Dat is waar deze organisatie ten alle tijden naar streeft.
Als verpleegkundige ga je aan de slag op een somatische afdeling van een kleinschalig wonen concept waar je direct de warme sfeer proeft als je de locatie betreed.
Je komt terecht in een fijn team met betrokken collega’s, die jij gaat coachen en aansturen. Naast dat je zorgtaken verricht neem je actief deel aan het verpleegkundig verbeter team waarin je je richt op de kwaliteit van zorg. Je speelt een grote rol in het onderschrijven van de visie en deze maak je samen met je collega’s, je bewoners, hun familie en vrijwilligers waar.

De organisatie is met haar circa 75 bewoners knus, gastvrij en gemoedelijk. Het geeft een gevoel van ons-kent-ons, er is ècht aandacht voor de bewoners en hun welbevinden. In 2020 is er flink verbouwd en aandacht besteed aan modernisering van de organisatie. Dit is dan ook terug te zien in het pand en op de afdeling waar je komt te werken. Het nieuwe jaar, 2021, is gericht op het welzijn van de bewoners en de kwaliteit van zorg te verbeteren, en daar ga jij aan bijdragen!

Wat hebben we jou te bieden?

Een toffe, afwisselende uitdagende baan als HBO Verpleegkundige. Daarnaast:

 • Een enthousiast team dat achter jou staat voor persoonlijke begeleiding vanuit onze organisatie
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele (door)ontwikkeling
 • Een salaris ingedeeld aan de hand van kennis en ervaring, in schaal FWG 50
 • Een jaarlijkse bonus van 8,3%
 • Volledige reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km
 • Tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een pro-actieve houding, kunt andere motiveren en in staat constructief feedback te geven en te ontvangen. Daarnaast:

 • Bezit je een HBO-V diploma
 • Beschik je over een BIG registratie
 • Heb je affiniteit met het werken op een somatische (en/of PG) afdeling
 • Ben je parttime of fulltime beschikbaar (uren in overleg)
 • Woon je in de omgeving van Eindoven, Helmond of Venlo

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio