Parttime HBO-Verpleegkundige Drenthe

Ouderenzorg
Zwolle
3000
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij in het bezit van jouw HBO-Verpleegkunde diploma en vind jij het een uitdaging om de kwaliteit binnen jouw cluster naar een hoger level te tillen? Ben jij gewend om deels overstijgend aan het werk te gaan? Lees dan verder en schroom niet om te solliciteren!

Het gaat om een diverse part time functie in de ouderenzorg waarbij kwaliteit op één staat. Jij weet wat het evenwicht is tussen fijn wonen en goede, veilige zorg leveren. Daarnaast meng je je (op verzoek) in de taken van een team om erachter te komen wat er op de werkvloer speelt, jij kunt hier op anticiperen om de kwaliteit te verhogen. Samen met jouw collega’s werk je aan de doelstellingen van de organisatie. Samen zorgen jullie ervoor dat de kwaliteit top is!

Leven zoals de bewoners dat willen. Doorgaan zoals men dat gewend is, samen met hun naasten. Dat is kwalitatieve zorg. Bijdragen aan het geluk van de cliënten is het leukste wat er is. Realistisch, verrassend, sensitief en samenwerkend! De organisatie is makkelijk te bereiken vanaf Groningen, Assen en Hoogeveen. Sluit jij je bij ons aan?

Dan.. Samen Professionals. Wat maakt dat zo leuk?

Wij zorgen dat jij goed zit! Je zal snel ervaring op doen omdat je bij verschillende zorginstellingen aan het werk gaat. ‘’Zit ik dan elke week ergens anders?’’ Goeie vraag! Nee, je zit niet elke week ergens anders. Dit zou namelijk betekenen dat het te kort is om jouw stempel af te drukken. De duur van een opdracht varieert. Dit zal tussen de 3 maanden tot ongeveer 15 maanden zijn. Na deze periode kun je jouw ervaring die je hebt opgedaan, weer bij een andere zorginstelling toepassen. Flexibele vastigheid! Vastigheid in salaris en flexibiliteit in werkplek!

Wat hebben we jou te bieden?

• Een detacheringscontract met 24 tot 32 uur (In overleg met jou)
• Wij starten met een contract voor bepaalde tijd en zetten dat bij goed functioneren graag om in een contract voor onbepaalde tijd
• Een diverse en verantwoordelijke functie
• Een jaarlijkse bonus van 8,33%
• Ontwikkelingsmogelijkheden (Opleidingsbudget)
• Een salaris tussen de €2373 – €3444 (afhankelijk van leeftijd en ervaring

Wat verwachten we van jou?

• Je kunt meerdere ballen in de lucht houden
• Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding + BIG geregistreerd
• Bekwaam om risicovolle handelingen uit te voeren
• Empathisch & punctueel

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!