Verzorgende IG Covid Afdeling Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
2
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een Verzorgende IG die zich graag wil inzetten voor Corona patiënten? En houd jij de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten? Dan is het jou vast niet onopgemerkt gebleven dat wij in Nederland aan de vooravond staan van de tweede golf.

Samen staan we voor een opgave van enorme omvang en daar is jouw hulp als professional in de zorg hard bij nodig! Jij komt te werken op een Covid afdeling in de regio Den Haag. Van nature ben jij een zorgprofessional die van aanpakken weet! Je bent vakbekwaam en bent bereid om je in te zetten voor kwetsbare ouderen die nog te ziek zijn om naar hun eigen woningplek terug te keren. Samen met een team van Verzorgenden en Verpleegkundigen wordt je ingezet voor de verpleging van deze ouderen totdat zij weer hersteld zijn. Uiteraard wordt je voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Op de locatie waar jij komt te werken heeft de Covid afdeling een capaciteit om maximaal 36 cliënten met een somatische achtergrond afkomstig uit het ziekenhuis en/of thuissituatie intensief te behandelen en te verzorgen.

Houd jij van de hectiek die er op zo’n afdeling bij komt kijken? Dan past het werken op deze Covid afdeling perfect bij jou!

Wat hebben we jou te bieden?

Je ontvangt een goed salaris, een vaste baan met vaste uren en persoonlijke begeleiding gedurende jouw dienstverband. Daarnaast kom je te werken in een uitdagende en dynamische omgeving. Je kunt in deze functie rekenen op:

  • Een salaris tussen de 2.007,34 – en €2.762,- euro
  • Een parttime vaste baan met vaste uren
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of volledige vergoeding voor het reizen met OV
  • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis up to date blijven

Heeft onze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een ambitieuze en deskundige professional, die een écht hart heeft voor de zorg. Je durft beslissingen te nemen, kan presteren onder druk en wil de uitdaging aan gaan tijdens deze crisis.
Daarnaast ben jij:

  • Afgestudeerd Verzorgende IG
  • Bereid om met Corona patiënten te werken
  • Bereid om in de regio Den Haag, Zoetermeer of Leiden te werken

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!