Arts voor Verstandelijk Gehandicapten

Gehandicaptenzorg
Rotterdam
4000
Universitair
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij Arts voor Verstandelijk Gehandicapten en sta jij te springen voor een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving? Wil jij graag in de verschillende keukens kijken van de gehandicaptenzorg om zo nog meer ervaring op te doen met meerdere doelgroepen? Wij komen dan graag met jou in gesprek.

Als Arts voor Verstandelijk Gehandicapten houd jij je bezig met het coördineren en organiseren van medische zorg in curatieve en preventieve zin binnen de locaties waar jij komt te werken. De organisaties waar wij mee samenwerken liggen in Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam.

Als Arts voor Verstandelijk Gehandicapten houd jij je verder bezig met:

 • Het houden van spreekuren;
 • De samenwerking opzoeken met huisartsen;
 • Het leveren van een actieve bijdrage aan overleggen en interne scholing;
 • Het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de medische zorg.


Daarnaast ben jij als Arts voor Verstandelijk Gehandicapten onderdeel van een multidisciplinair netwerk rondom de cliënt(en).

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van jouw carrière;
 • Sollicitatiebegeleiding;
 • In eerste instantie een jaarcontract met oog op een een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris (startend bij 4100,- bruto o.b.v. 36 uur);
 • ORT en reiskostenvergoeding;
 • Trainingen en cursussen.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent uiteraard een geregistreerd basisarts. Daarnaast heb jij een geldige registratie voor het specialisme: Geneeskunde voor verstandelijk gehandicapten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel ingesteld. Verder vragen wij van jou dat jij minimaal 24 uur per week beschikbaar bent. Ben jij fulltime beschikbaar? Solliciteer dan vooral ook natuurlijk!

Over Samen Professionals

Wij zijn Samen Professionals, specialist in het helpen en begeleiden van zorgprofessionals naar een hun ideale baan binnen de zorgsector. Jouw werkplek is dan ook nader te bepalen, nadat jij een kennismaking heb gehad bij één van onze vestiging in het land.

Wij zitten met onze organisatie binnen de verschillende sectoren van de zorg; de gehandicaptenzorg, de GGZ, ziekenhuizen, de Jeugdzorg en de VVT (ouderenzorg).

Kijkend naar jouw diploma en wensen gaan we bepalen binnen welke sector jij je het meeste thuis gaat voelen en ook waar jouw kwaliteiten en jouw kennis het beste naar voren komen.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio