Samen van start in de gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg
Rotterdam
2200-2500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een net afgestudeerde Verzorgende IG, Verpleegkundige, Begeleider of Persoonlijk Begeleider? Heb jij tijdens jouw studie een grote passie ontwikkelt voor de gehandicaptenzorg? Of wil jij juist erachter komen of dit een sector kan zijn waar jij je helemaal thuis in voelt? Lees dan snel verder.

Samen Professionals zit binnen de verschillende sectoren van de zorg en hierdoor kunnen wij onze zorgprofessionals ook begeleiden naar verschillende functies binnen de zorg. Zo ook de gehandicaptenzorg! Een sector vol potentie.

Jij als zorgprofessionals kan terecht komen op een woonvorm met cliënten met bijvoorbeeld een (licht) verstandelijke beperking, maar ook kan je gaan werken met cliënten met een meervoudige beperking. Je taken zullen ontzettend verschillend zijn. Van ADL-zorg verlenen tot activiteiten uitvoeren met de cliënten en van gesprekken voeren met families en naasten van de cliënt tot zorgplannen uitvoeren (misschien zelfs opstellen). Het is zo onwijs divers!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een breed netwerk aan van organisaties en instellingen, waardoor je een ruime keuze in passende vacatures krijgt;
  • Samen met de recruiter ga jij in een uitgebreid gesprek achterhalen wat jouw wensen zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar een leuke en passende baan bij een organisatie binnen ons netwerk;
  • Jij krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. trainingen en cursussen wat aansluit op jouw (toekomstige) functie;
  • Jij krijgt een persoonlijke adviseur toegewezen die jou begeleidt gedurende de gehele sollicitatieprocedure en tijdens het doorlopen van jouw traject.



Zodra een tijdelijk project ten einde loopt, begeleiden wij jou weer naar een nieuw passend project of misschien zelfs wel een vaste plek met een vast dienstverband.

Uiteraard krijg jij een marktconform salaris volgens de CAO GHZ en heb jij recht op ORT en reiskostenvergoeding. Ook krijg jij een 13e maand uitgekeerd.

Wat verwachten we van jou?

Naast leergierigheid en nieuwsgierigheid ben jij ook ontzettend gemotiveerd om nieuwe dingen te leren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eventuele verpleegtechnische handelingen of bepaalde begeleidingsmethodieken, zoals TripleC of Geef me de Vijf.

Verder vragen wij van jou;

  • Een afgerond niveau 3, 4 of 5 diploma richting de zorgsector;
  • Jij bent parttime flexibel inzetbaar (minimaal 24 uur). Ben jij fulltime beschikbaar? Solliciteer dan vooral ook natuurlijk.
  • Jij houdt van afwisseling jouw werk;
  • Onregelmatige diensten werken is vanzelfsprekend voor jou en hier sta jij dan ook zeker voor open;
  • Jij komt/woont in de regio van Rotterdam.

Over Samen Professionals

Wij zijn Samen Professionals, specialist in het helpen en begeleiden van zorgprofessionals naar een hun ideale baan binnen de zorgsector. Jouw werkplek is dan ook nader te bepalen, nadat jij een kennismaking heb gehad bij één van onze vestiging in het land.

Wij zitten met onze organisatie binnen de verschillende sectoren van de zorg; de gehandicaptenzorg, de GGZ, ziekenhuizen, de Jeugdzorg en de VVT (ouderenzorg).

Kijkend naar jouw diploma en wensen gaan we bepalen binnen welke sector jij je het meeste thuis gaat voelen en ook waar jouw kwaliteiten en jouw kennis het beste naar voren komen.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio