Parttime Verzorgende IG

Ouderenzorg
Rotterdam
2762
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Breng jij graag een lach op het gezicht van kwetsbare ouderen? Lees dan snel verder!

Jij ondersteunt de cliënten met de persoonlijke verzorging, ADL handelingen, voert de verpleegtechnische handelingen uit, biedt cliënten een luisterend oor, onderhoudt contact met mantelzorgers en familie. Maar dat is natuurlijk niet alles!
Een baan in de zorg is zoveel meer en dat weet jij als geen ander. Je kan iemand zijn dag net een beetje beter maken, troost bieden wanneer dat nodig is en iemand ondersteunen om de regie in zijn of haar leven een beetje langer vast te houden.

Wil jij snel ervaring op doen en bouwen aan een sterk cv? Als Verzorgende IG bij Samen Professionals laten wij jou kennis maken met verschillende instellingen en afdelingen. Wij bieden jou die kans en de vastigheid om dit met een gerust hart te kunnen doen. Je maakt kennis met verschillende instellingen en afdelingen en doet op die manier waardevolle nieuwe ervaringen op.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Wij starten met een jaarcontract en zetten dat bij goed functioneren graag om in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende baan in de zorg;
 • Een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt;
 • Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en jou begeleidt tijdens de uitvoering op de werkplek;
 • Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional;
 • Een vergoeding van de reiskosten en ORT conform CAO VVT;
 • Een marktconform salaris volgens functieschaal 35 van de CAO VVT.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt een diploma MBO-3 Verzorgende IG;
 • Jij bent bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen;
 • Jij bent bereidt om in onregelmatige diensten te werken (dag, avond- en weekenddiensten);
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Jij kunt een VOG aanvragen;
 • Jij hebt een rijbewijs en eigen vervoer is een pré.

Over Samen Professionals

Samen Professionals is hét detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van Verzorgende IG in de zorg. Hierbij vormen jouw wensen en persoonlijke voorkeuren het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Je gaat aan het werk bij één van onze opdrachtgevers in regio Rotterdam. Wij bieden parttime en fulltime banen.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio