Verzorgende IG thuiszorg lange diensten parttime

Thuiszorg
Apeldoorn
2344
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Thuiszorg? Da's toch met die wisseldiensten? Nou, nee! Dus, wil jij graag langere diensten draaien en heb je een passie voor de wijk? Houd je van uitdaging en complexe zorg? Dan zou jouw 2021 wel eens héél goed kunnen beginnen.

Met een nieuwe baan in de regio Apeldoorn, warempel! Hoe jouw dagen eruit zien? Dat varieert. In de wijk zorg jij als Verzorgende IG voor de begeleiding en ondersteuning van mensen in hun thuissituatie. Jij helpt cliënten die niet meer volledig zelfstandig kunnen wonen- of gewoonweg wat extra hulp nodig hebben. Waar je mevrouw Jansen helpt met zijn steunkousen, heeft meneer Vogel hulp nodig bij de verzorging van een stoma. Ook andere verpleegtechnische handelingen zoals katheteriseren, injecteren en het verzorgen van wonden komen voorbij. Als Verzorgende IG draag jij de verantwoordelijkheid voor een breed scala aan verzorging en verpleegtechnische handelingen. En, állemaal vanuit de warme en vertrouwde omgeving van de cliënt. En allemaal vanuit hun eigen, vertrouwde omgeving. En dat is misschien zelfs wel het allerleukste aan deze job!

De sollicitatieprocedure bij Samen Professionals verloopt op dit moment volgens de corona-richtlijnen. Bijvoorbeeld door gesprekken te vanuit je luie stoel via Teams, WhatsApp (video)bellen. Vind je dat maar niets en zie je iemand liever face to face? Waar mogelijk voeren we ook persoonlijke gesprekken op locatie met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Zie jij jezelf al racen door de wijk? Neem dan snel contact met me op via 📲 06 11 50 36 79 of ⌨️ lotte.niens@aethon.nl om iets in te plannen.

Wat hebben we jou te bieden?

Een ontzettend warm en fijn team. Waar écht naar jouw wensen wordt geluisterd. Wil jij je ontwikkelen? Heb je het naar je zin op je werkplek? Hoe bevalt het met collega's? Wat wil je nog leren? Hierover zijn we altijd in gesprek.

Daarnaast mag je natuurlijk ook de volgende zaken verwachten:

 • Geld (wij hanteren net zoals de zorginstelling CAO VVT, schaal 35 / 40 naar gelang jouw ervaring);
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een opleidingscoördinator die je persoonlijk begeleidt en ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een pensioenregeling vanaf de eerste dag dat je bij ons in het team zit;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
 • Een kei leuke werkplek én collega's die altijd met je mee willen denken. Eén daarvan ben ik, aangenaam! Je mag me altijd eens een appje sturen als je nieuwsgierig bent op 06 11 50 36 79.

Wat verwachten we van jou?

Jij zit in je laatste jaar van je opleiding Verzorgende IG óf hebt enkele jaren ervaring en bent toe aan uitdaging extramuraal..., en verder:

 • ben je 16 - 24 uur beschikbaar;
 • barst je van de positiviteit;
 • heb je je rijbewijs op zak;
 • kun je goed omgaan met verschillende zorgbehoeften en complexe zorg;
 • bouw jij gemakkelijk een band op met familieleden en mantelzorgers.

Over Samen Professionals

Samen Professionals verbindt young professionals (zoals jij) aan de leukste werkplekken. We brengen jouw wensen en doelen in kaart, met deze informatie op zak gaan we op zoek naar een werkplek die écht bij jou past! En we zoeken niet alleen een leuke werkplek, we investeren ook in jouw ontwikkeling. Zo word je bij ons op persoonlijk én professioneel vlak altijd uitgedaagd. Samen tillen we de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio