Verpleegkundige met extra verantwoordelijkheden

Ouderenzorg
Weert
3088
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Denk je graag mee over nieuwe verbeteringen en durf je bij te springen daar waar nodig? Geef je graag aansturing aan het team? Lees dan gauw verder, want deze uitdaging wacht op jou!

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige weet jij alles over de basiswaarden in het vak. Je werkt met liefde, hebt oog voor het welzijn en bent voorstander van het stimuleren naar zelfredzaamheid. Je gaat aan de slag op Somatische afdeling waar je zorgplannen gaat maken voor je cliënten. Uiteraard is het belangrijk om hierin je collega's, families en artsen in mee te nemen, hier heb je dan ook regelmatig overleg mee.

Je komt te werken binnen een organisatie wat continue in beweging is. Door de betrokkenheid met collega’s wordt er steeds gekeken naar wat beter kan. Ook hierin heb jij je bijdrage in! Je komt terecht in het verbeterteam waarin je een adviserende rol hebt over het beleid binnen deze organisatie. Jouw mening telt!

Verder bied je steeds de juiste zorg aan die het beste bij je cliënt past. Dat betekend steeds een blik naar het dossier. Hierin is het belangrijk om de behoeften en wensen van je cliënten goed te beoordelen. Je bent persoonlijk, betrokken en graag denkt out of the box om de juiste zorg steeds te blijven verlenen.

Naast het bieden van verpleging en verzorging stuur jij ook je team aan. Hierin is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en bezit over veel pit.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Je mag altijd contact opnemen voor vragen en interesse met Priya Raghoe (recruiter),

Wat hebben we jou te bieden?

 • Aan de hand van je kennis en ervaringen wordt je ingedeeld in FWG 45 of FWG 50
 • Een betrokken contactpersoon die samen met jou kijkt naar mogelijkheden en kansen voor jou!
 • Een persoonlijke opleidingsbudget voor cursussen, trainingen en opleidingen
 • Volledige reiskostenvergoeding op OV of €0,19 cent per KM
 • Mogelijkheid om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%
 • Een pensioensregeling vanaf dag 1!

Wat verwachten we van jou?

Met een sterke persoonlijkheid weet jij je mannetje wel te staan. Je behoud een goed overzicht met het stellen van prioriteiten. Daarnaast:

 • Heb je een afgeronde diploma MBO of HBO verpleegkundige
 • Heb je affiniteit met het doelgroep Somatiek
 • Heb je een geldige BIG registratie
 • Kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Woonachtig in de regio Eindhoven, Roermond, Venlo of Helmond

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio