Parttime Verzorgende IG Thuiszorg

Ouderenzorg
Den Haag
2133
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij een Verzorgende IG diploma op zak? Ben je op zoek naar een vaste baan in de wijk? En ben je daarnaast bereid om in de regio Den Haag aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Verzorgende IG extramuraal ben je verantwoordelijk voor jouw eigen cliënten binnen de wijk. Je helpt hen bij de ADL, voert verpleegtechnische handelingen uit en je houdt je bezig met medicatieverstrekking. Dit alles doe je aan de hand van het zorgplan. Je vindt het belangrijk om hierin de eigen regie van de cliënt altijd centraal te stellen. Je ondersteunt de cliënt bij wat hij/zij niet meer kan en stimuleert de cliënt in hetgeen wat hij/zij nog wél zelf kan. Je denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen!

Je werkt zelfstandig maar vindt het belangrijk om samen met je collega Verzorgende IG’ers en Verpleegkundigen de verantwoordelijkheid te dragen voor de zorg in de wijk. Jij bent een échte teamplayer die assertief is, een open karakter heeft en daadkrachtig is!

De afdeling waar jij komt te werken bevindt zich in Den Haag en is onderdeel van een organisatie met meerdere vestigingen in Zuid-Holland. De medewerkers van deze zorginstelling zijn professioneel, goed opgeleid, werken op basis van vertrouwen en zijn communicatief; ze werken met hun hoofd, hart en handen. De organisatie zorgt goed voor haar medewerkers en de werkprocessen zijn ingericht ter ondersteuning van de medewerkers bij de uitoefening van hun taak.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een vaste parttime baan voor 20-28 uur per week
  • Een bruto salaris tussen de € 2007,97 en € 2762,34 (op basis van 36 uur conform VVT CAO)
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Een opleidingsbudget afgestemd op jouw wensen
  • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis altijd up to date blijven

Heeft onze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een diploma voor Verzorgende IG (MBO Niveau 3)
  • Je hebt affiniteit met de thuiszorg
  • Je bent in het bezit van een auto of fiets
  • Je bent bereid om in de regio Den Haag aan de slag te gaan

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!