HBO Verpleegkunde Opleiding Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als Verpleegkundige niveau 4 nog lang niet uitgeleerd? Heb jij de ambitie om op HBO niveau aan de slag te gaan? En kan jij niet wachten om aan deze zorgopleiding te starten? Dan ben jij geknipt voor deze job!

Als HBO Verpleegkundige ben jij de gezondheids-bevorderaar! Je neemt initiatief in het voeren van de regie over jouw vakgebied. Dit doe je vanuit een ondernemende, coachende en resultaatgerichte houding! Daarnaast houdt jij je bezig met het onderhouden van het contact met de zorgvrager en diens naasten.

Tijdens dit leertraject maak je kennis met alle aspecten van het vak als Verpleegkundige op HBO niveau. Zo zul je bijvoorbeeld zelf een proactieve bijdrage leveren aan de kwaliteitszorg van de zorgorganisatie waar jij komt te werken!

Klinkt uitdagend, niet? Jíj regelt de motivatie en wíj betalen jouw opleiding!

Ligt jouw voorkeur bij intramurale óf extramurale zorg? Er zijn genoeg mogelijkheden! Samen gaan wij op zoek naar een zorginstelling die het beste bij je past.

Durf jij de stap te zetten? Solliciteer dan nu!

Wat hebben we jou te bieden?

Je ontvangt een goed salaris, een vaste baan met vaste uren en persoonlijke begeleiding gedurende jouw dienstverband. Daarnaast kom je te werken in een leerzame en dynamische omgeving.

  • Een salaris tussen de €2601,- en €3153,- (conform VVT CAO) excl. ORT
  • Een geheel betaalde HBO opleiding Verpleegkunde inclusief boekengeld
  • Een contract met vast aantal uren (parttime en minimaal 20 uur per week)
  • Volledige reiskostenvergoeding
Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Heeft onze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

Jouw ontwikkeling staat bij jou voorop! Je bent in staat om werken en leren op een effectieve manier te combineren. Daarnaast heb je:

  • Een diploma voor Verpleegkundige (MBO Niveau 4)
  • Affiniteit met de ouderenzorg
  • Een positieve leerhouding
  • De mogelijkheid om in Den Haag aan de slag te gaan

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!