Parttime Verpleegkundige NAH Afdeling

Ouderenzorg
Den Haag
3
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een ervaren Verpleegkundige? Krijg jij energie van het werken met een complexe doelgroep? En ben je daarnaast bereid om in de regio Den Haag aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Verpleegkundige kun jij op de NAH-afdeling van grote betekenis zijn. Werken met deze doelgroep vergt wat van je. Het confronteert je met je eigen ervaringen en de tijdelijkheid van het leven. Je moet hier dan ook goed tegen bestand zijn. Als het je hart raakt, dan kan dit de ultieme baan voor je zijn!

NAH-patiënten vinden het vaak moeilijk om te accepteren dat hun lichaam niet meer doet wat ze gewend zijn. Handelingen die vroeger heel gewoon waren, kosten nu ineens veel moeite. Ze krijgen hun gedachten niet op een rijtje en weten veel dingen simpelweg niet meer.

In jouw rol ben jij de steun en toeverlaat van de cliënt. Met jouw positieve instelling ga jij elke dag opnieuw de uitdaging aan! ADL taken zijn jou niet onbekend en je weet op een natuurlijke manier zorg te dragen voor (jong)ouderen die deze hulp nodig hebben. Daarnaast neem jij een verantwoordelijke taak op je. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat je elke dag kwalitatieve zorg kunt bieden.

Het persoonlijke contact met de cliënt is belangrijk voor jou. Je haalt voldoening uit het opbouwen van een vertrouwensband en de aandacht die jij mensen geeft.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een vaste baan (parttime) voor 24-32 uur in de week
  • Een bruto salaris tussen de € 2.692,76 en € 3.707,64 (op basis van 36 uur conform VVT CAO)
  • Een opleidingsbudget afgestemd op jouw wensen
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis altijd up to date blijven

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Heeft onze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een diploma voor Verpleegkundige (MBO Niveau 4 of HBO Niveau 6)
  • Je hebt al enige ervaring opgedaan op een NAH afdeling
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
  • Je bent bereid om in de regio Den Haag aan de slag te gaan

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!