Traineeship HBO Verpleegkundige Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
3069
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij als recent afgestudeerde HBO-Verpleegkundige de ambitie om écht het verschil te maken? Om de kwaliteit en de organisatie van de zorg binnen een zorginstelling te helpen verbeteren? Om in korte tijd door te groeien naar een volwaardige en vak-volwassen zorgprofessional in de regio Den Haag? Dan is het Traineeship Verpleegkunde écht iets voor jou!

Je hebt net jouw Bachelor Verpleegkunde in the pocket! Cool! En nu? Nu ga jij het werkveld in om jouw tanden te zetten in complexe vraagstukken, waarmee je de zorg in Nederland écht helpt te veranderen. Op de afdeling waar je komt te werken heb je zelf de regie in handen! Je gaat aan de slag in de wereld van de thuiszorg, verpleeghuizen en revalidatiecentra. Samen met jou kijken wij welke werkplek het beste bij jou past!

Je wordt verantwoordelijk voor overstijgende taken om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Affiniteit met communicatie en coaching is belangrijk: het ene moment spar je met de locatiemanager, het andere moment stuur je collega’s aan op de werkvloer. Is er een noodgeval? Dan ben jij degene die de beslissingen neemt! Vind je dat nog een beetje spannend? Dan geven wij jou in samenwerking met Breederode Hogeschool handvatten om jou op de juiste koers te krijgen!

Wat hebben we jou te bieden?

Een Post HBO geaccrediteerde opleiding waarbij je één keer per maand in de (virtuele) schoolbanken zit en de rest van de tijd werkervaring op doet binnen jouw vakgebied! Met dit traineeship heb je de mogelijkheid om uit verschillende keukens te proeven en kun je onder begeleiding van drie verschillende kanalen perfect ontdekken waar jouw kracht ligt!

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een bruto salaris van €3.069,27 (conform VVT CAO op basis van 36 uur)
  • Een vast contract, uiteraard!
  • Een part-time baan voor 32 (of 24) uur per week, waarvan je 30 uur per week werkt en 2 uur per week opbouwt voor jouw maandelijkse studiedag
  • Een Volkswagen Up van de zaak
  • 144 van de 184 punten voor jouw herregistratie voor het V&VN Kwaliteitsregister

Klinkt als een uitdaging, niet? Heeft deze baan jouw interesse gewekt? Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl voor meer informatie.

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezit van een HBO-V diploma
  • Je bent BIG-geregistreerd
  • Je bent bereid om in de regio Den Haag, Leiden of Zoetermeer aan de slag te gaan

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!