Uitdagende Parttime MBO Verpleegkundige functie

Ouderenzorg
Weert
3043
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een MBO Verpleegkundige met oog voor kansen? Ben jij diegene die dat stapje extra zet om te zorgen voor het beste woon- leef klimaat op de afdeling en haal je er voldoening uit om jouw visie daar in te delen? Dan ben ik voor deze parrtime óf fulltime functie op zoek naar jou!

Voor een zorgcentrum die volop in beweging is zoek ik een enthousiaste, betrokken en kundige professional die helpt om vorm te geven aan een somatische afdeling. Naast de verzorgende taken krijg je de kans om een adviserende rol op te pakken ten opzichte van je collega's en ben je in staat om hen te motiveren. Jouw mening telt en dit ga jij dan ook terug zien op de werkvloer.

Wat hebben we jou te bieden?

Een unieke kans om jezelf als MBO Verpleegkundige te ontwikkelen op kwaliteitsniveau. Daarnaast ben je verzekerd van betrokken begeleiding tijdens jouw werk bij deze opdrachtgever èn zijn er doorgroeimogelijkheden. Verder:

  • Een salaris tussen de €2.419,- en €3.043,-;
  • Een jaarlijkse bonus van 8,3%;
  • Volledige reiskostenvergoeding (0,19 cent per km);
  • Tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat verwachten we van jou?

Je bent gedreven, niet bang om je stem te laten horen en tegelijkertijd dol op het contact met jouw bewoners. Je bewoners staan bij jou voorop en juist die adviserende rol gebruik jij om alles in goede banen te leiden. Zowel voor je bewoners als voor je team. Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een MBO Verpleegkunde diploma;
  • Woon je in de omgeving van Weert, Eindhoven óf ben je bereid naar die omgeving te reizen;
  • Ben je 24 tot 36 uur beschikbaar.


Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Vertel in je motivatie kort waarom en solliciteer direct!

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio