Opzichter dagelijks onderhoud N-H

Woningcorporaties
Amsterdam
3089
HBO
solliciteer nu

Let op: deze vacature is reeds vervuld. Bekijk hier alle actuele vacatures

Over deze functie

Heb je ervaring met vastgoed? Ben je dienst verlenend? Heb je een sociaal hart, en kom je makkelijk in contact met mensen? Dan kom ik graag met je in contact! Wij zijn namelijk opzoek naar (bouwkundige) opzichters voor de regio Noord-Holland.

Als opzichter ben je verantwoordelijk voor de reparaties, onderhoud en de verbouwingen in en rondom de huurwoningen. Samen met je collega’s bewaak en houd je het toezicht over de woningen, voer je inspecties en conditiemetingen uit, verstrek je opdrachten en voer je overleg met de aannemers. Je bent bekend met de relevante wet- en regelgeving en past deze ook toe indien nodig. Samenwerken gaat jou makkelijk af, maar je kan ook heel goed zelfstandig werken en durft beslissingen te nemen. In deze functie is het belangrijk dat je technisch ingesteld bent, en goed met computer(systemen) overweg kan. Het verzorgen van werkvoorbereidingen valt ook onder een van jouw taken. Er vinden regelmatig overleggen plaats met o.a. je collega’s binnen het rayon, de projectleiders, het bedrijfsbureau en medewerkers van het woonservicepunt.

#Verhuur#Woningcorporatie#Vastgoed

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een vaste baan voor 32 uur (parttime) of 36 uur (fulltime) per week;
 • Een salaris vanaf €3089 o.b.v. 40 uur;
 • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag;
 • Reiskosten vergoeding van €0,19 per km of de mogelijkheid om een auto te leasen;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;

Wat verwachten we van jou?

 • je hebt MBO-4/HBO werk en denkniveau;
 • studieachtergrond: Bouwkunde (pré);
 • je hebt minimaal 1 jaar ervaring als opzichter (must!);
 • je kan goed overweg met computersystemen;
 • je bent full-time beschikbaar;
 • bent flexibel/ geen bezwaar tegen reizen;
 • woonachtig in de omgeving Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp;


Competenties: uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, empathisch, stressbestendig, oplossingsgericht, staat stevig in je schoenen en toont initiatief.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio