Persoonlijk begeleider op een diverse doelgroep

Gehandicaptenzorg
's-Gravendeel
2425
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Op de locatie wonen mensen met een verstandelijke, psychiatrische en/of een lichamelijke beperking van uiteenlopende leeftijd. De locatie heeft twee groepen: een met een hoge zorgbehoefte en een met de nadruk op uitsluitend begeleiding. Hierbij kan jij denken aan cliënten met een:

 • Intensieve lichamelijke zorgvraag;
 • Chronische aandoening naast een verstandelijke beperking;


De begeleiding (met verpleegkundige) heeft ervaring met mensen met complexe (medische) zorgvragen.

Jij gaat begeleiding en ondersteuning bieden aan de cliënten. Jij draagt bij om hen, rekening houdend met hun specifieke problematiek, een goed perspectief te bieden.

Je bent verantwoordelijk voor:
 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van het cliëntplan;
 • Het uitvoeren van de dagelijkse ondersteuning van cliënten bij onder meer maatschappelijke onderwerpen, zinvolle dag invulling en structurering, sociaal emotioneel welzijn en de dagelijkse verzorging (ADL);
 • De afstemming van en samenwerking met het netwerk van de cliënt, vrijwilligers en jouw collega’s.
 • Wat hebben we jou te bieden?

  Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

  Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
  • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van jouw carrière;
  • Sollicitatiebegeleiding;
  • Een tijdelijk contract of een jaarcontract (in eerste instantie) wat omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg (FG 40 | Tussen 1963,- en 2902,-)
  • ORT en reiskostenvergoeding;
  • Trainingen en cursussen.

  Wat verwachten we van jou?

  Jij hebt ervaring met de bovengenoemde doelgroepen en kunt begeleidingstaken uitvoeren. Daarnaast heb jij uiteraard een relevant zorgdiploma op zak op minimaal niveau 4. Ook ben jij bereid om onregelmatig te werken (overdag, avonden, weekenden en slaapdiensten). Jij bent (het liefst) fulltime beschikbaar en dat ook het liefst per direct. Jij woont in de omgeving van Rotterdam.

  Creativiteit en het vermogen om in wisselende werkomstandigheden met een dynamische cliënt doelgroep te werken is ook wat wij vragen van jou.

  Verder sta jij stevig in jouw schoenen, kun je omgaan met weerstand, durft initiatief te tonen/te nemen en durft de samenwerking met collega’s aan te gaan.

  Over Samen Professionals

  Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

  Wil je meer weten?

  Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

  Het sollicitatieproces

  Stap 1

  Solliciteer

  Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

  Stap 2

  Telefonische kennismaking

  Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

  Stap 3

  Persoonlijke kennismaking

  Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

  Stap 4

  Ontmoeting met opdrachtgever

  In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

  Stap 5

  Contractvoorstel

  Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

  Stap 6

  Welkom!

  Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

  Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio