Begeleider-coach niveau 4 gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg
Strijen
2365
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

De locatie waar jij komt te werken is een flat, met 3 verdiepingen, aan de Gruttostraat in Strijen. De flat is centraal gelegen in het dorp zelf en is op loopafstand van winkels en horeca. In de flat zijn twee ruimten voor dagbesteding aanwezig. De cliënten die hier wonen bevinden zich in de leeftijd van 18 tot 65+. De cliënten die hier wonen hebben in meer of mindere mate een verstandelijke beperking. De cliënten die zorg- en dienstverlening ontvangen hebben zorgvragen op het gebied van wonen en/of dagbesteding.

Jij gaat begeleiding en ondersteuning bieden aan de cliënten. Jij draagt bij om hen, rekening houdend met hun specifieke problematiek, een goed perspectief te bieden.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van het cliëntplan;
  • Het uitvoeren van de dagelijkse ondersteuning van cliënten bij onder meer maatschappelijke onderwerpen, zinvolle dag invulling en structurering, sociaal emotioneel welzijn en de dagelijkse verzorging (ADL);
  • De afstemming van en samenwerking met het netwerk van de cliënt, vrijwilligers en jouw collega’s.


Jij werkt samen met collega’s en vrijwilligers op deze locatie. Jij wordt inhoudelijk ondersteund door orthopedagogen. Waar nodig werk jij samen met specialisten buiten de organisatie.

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
  • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van jouw carrière;
  • Sollicitatiebegeleiding;
  • Een tijdelijk contract of een jaarcontract (in eerste instantie) wat omgezet kan worden naar een vast dienstverband;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg;
  • ORT en reiskostenvergoeding;
  • Trainingen en cursussen.

Wat verwachten we van jou?

Jij hebt ervaring met de bovengenoemde doelgroepen en kunt begeleidingstaken uitvoeren. Daarnaast heb jij uiteraard een relevant zorgdiploma op zak op minimaal niveau 4. Ook ben jij bereid om onregelmatig te werken (overdag, avonden, weekenden en slaapdiensten). Jij bent parttime of fulltime (dit het liefst!) beschikbaar en het liefst ook per direct.

Creativiteit en het vermogen om in wisselende werkomstandigheden met een dynamische cliënt doelgroep te werken is ook wat wij vragen van jou.

Verder sta jij stevig in jouw schoenen, kun je omgaan met weerstand, durft initiatief te tonen/te nemen en durft de samenwerking met collega’s aan te gaan.

Over Samen Professionals

Wij zijn Samen Professionals, specialist in het helpen en begeleiden van zorgprofessionals naar een hun ideale baan binnen de zorgsector. Jouw werkplek is dan ook nader te bepalen, nadat jij een kennismaking heb gehad bij één van onze vestiging in het land.

Wij zitten met onze organisatie binnen de verschillende sectoren van de zorg; de gehandicaptenzorg, de GGZ, ziekenhuizen, de Jeugdzorg en de VVT (ouderenzorg).

Kijkend naar jouw diploma en wensen gaan we bepalen binnen welke sector jij je het meeste thuis gaat voelen en ook waar jouw kwaliteiten en jouw kennis het beste naar voren komen.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio