Begeleider-Coach op een logeerhuis en BSO

Gehandicaptenzorg
Rotterdam
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Werk jij graag met kinderen, jongeren en jongvolwassenen? Heb jij ervaring in de verstandelijke gehandicaptenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De locatie waar jij komt te werken ligt onder Rotterdam in de buurt van 's-Gravendeel en is er om te logeren voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking. Dit kan een licht tot diep verstandelijke, lichamelijke en/of meervoudige beperking zijn. Ook kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum en/of gedragsproblemen zijn welkom.

In de praktijk ga jij activiteiten ondernemen en verzin jij belevingsgerichte activiteiten voor de cliënten. Lichamelijke verzorging en ondersteuning van de cliënten is ook een onderdeel van jouw werk. Daarnaast ben jij dossierhouder en verantwoordelijk voor het ondersteuningsplan van de cliënt(en).

Jij werkt actief samen met het team en zet lijnen uit. Jij zoekt samenwerking en verbinding met de cliënt, diens netwerk en met collega’s.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals biedt een breed netwerk aan van organisaties en instellingen, waardoor jij een ruime keuze in passende vacatures krijgt. Daarnaast ga jij samen met de recruiter in een uitgebreid gesprek achterhalen wat jouw wensen zijn, zodat wij weer een vertaling kunnen maken naar een leuke en passende baan bij een organisatie binnen ons netwerk. Ook krijg jij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. trainingen en cursussen wat aansluit op jouw (toekomstige) functie. Een persoonlijke adviseur die je begeleidt gedurende de gehele sollicitatieprocedure en tijdens het doorlopen van je traject is ook wat er bij komt kijken. Zodra een tijdelijk project ten einde loopt, begeleiden wij jou weer naar een nieuw passend project. Uiteindelijk kan jij na een tijdelijk dienstverband een vaste baan krijgen!

Uiteraard krijg jij een marktconform salaris volgens de CAO GHZ en ook heb jij recht op ORT en reiskostenvergoeding.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij bent in het bezit van een relevant zorgdiploma op minimaal niveau 4 en daarnaast heb jij enige ervaring opgedaan binnen de verstandelijke gehandicaptenzorg. Jij bent parttime beschikbaar (minimaal 24 uur per week).
 • Verder heb jij kennis van de doelgroepen; (jong) volwassenen, VG en LVB, autisme, psychiatrische stoornissen en complex gedrag. Het onregelmatig werken is geen probleem voor jou (zowel dag-, avond-, als slaapdiensten en weekenden).


Wat nog meer?
 • Jij durft initiatief te nemen en bent graag creatief bezig. Jij staat stevig in jouw schoenen en kan omgaan met weerstand. Ook het actief opzoeken van samenwerkingen is wat bij jouw past als zorgprofessional.
 • Over Samen Professionals

  Wij zijn Samen Professionals, specialist in het helpen en begeleiden van zorgprofessionals naar een hun ideale baan binnen de zorgsector. Jouw werkplek is dan ook nader te bepalen, nadat jij een kennismaking heb gehad bij één van onze vestiging in het land.
  Wij zitten met onze organisatie binnen de verschillende sectoren van de zorg; de gehandicaptenzorg, de GGZ, ziekenhuizen, de Jeugdzorg en de VVT (ouderenzorg).

  Kijkend naar jouw diploma en wensen gaan we bepalen binnen welke sector jij je het meeste thuis gaat voelen en ook waar jouw kwaliteiten en jouw kennis het beste naar voren komen.

  Wil je meer weten?

  Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

  Het sollicitatieproces

  Stap 1

  Solliciteer

  Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

  Stap 2

  Telefonische kennismaking

  Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

  Stap 3

  Persoonlijke kennismaking

  Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

  Stap 4

  Ontmoeting met opdrachtgever

  In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

  Stap 5

  Contractvoorstel

  Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

  Stap 6

  Welkom!

  Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

  Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio