Begeleider-Coach Ambulant

Gehandicaptenzorg
Rotterdam
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

De organisatie waar jij komt te werken biedt begeleiding thuis aan mensen met een indicatie in de WLZ (MPT of VPT) of een indicatie uit de WMO. Je kan het zien als maatschappelijk werk. Als Begeleider-Coach Ambulant kom jij te werken in de Hoeksche Waard. De organisatie valt binnen de sector gehandicaptenzorg.

Als begeleider en coach biedt jij begeleiding en ondersteuning aan de cliënten die zelfstandig wonen. De begeleiding vindt plaats bij de cliënt thuis. Jij draagt bij om hen, rekening houdend met hun specifieke problematiek, een goed perspectief te bieden.

Jij bent dan ook verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van het cliëntplan;
 • Het uitvoeren van de dagelijkse ondersteuning van cliënten bij onder meer maatschappelijke onderwerpen, zinvolle dag-invulling en structurering en het sociaal emotioneel welzijn;
 • De afstemming van en samenwerking met het netwerk van de cliënt, vrijwilligers en jouw collega’s;
 • De bijbehorende administratieve taken (rapporteren, etc.)

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals biedt een breed netwerk aan van organisaties en instellingen, waardoor jij een ruime keuze in passende vacatures krijgt. Daarnaast ga jij samen met de recruiter in een uitgebreid gesprek achterhalen wat jouw wensen zijn, zodat wij weer een vertaling kunnen maken naar een leuke en passende baan bij een organisatie binnen ons netwerk. Ook krijg jij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. trainingen en cursussen wat aansluit op jouw (toekomstige) functie. Een persoonlijke adviseur die je begeleidt gedurende de gehele sollicitatieprocedure en tijdens het doorlopen van je traject is ook wat er bij komt kijken. Zodra een tijdelijk project ten einde loopt, begeleiden wij jou weer naar een nieuw passend project. Uiteindelijk kan het zo zijn dat jij terecht komt een werkplek met een vaste baan!

Uiteraard krijg jij een marktconform salaris volgens de CAO GHZ en ook heb jij recht op ORT en reiskostenvergoeding.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt ervaring met de bovengenoemde doelgroep(en);
 • Jij kunt begeleidingstaken uitvoeren;
 • Jij hebt een relevante beroepsopleiding afgerond op minimaal niveau 4;
 • Jij bent bereid om 2 tot 3 avonden per week te werken;
 • Jij hebt een stevige persoonlijkheid en kan goed omgaan met weerstand;
 • Jij hebt een auto en rijbewijs en woont in de omgeving van Rotterdam;
 • Het liefst ben jij per direct beschikbaar op fulltime basis (pré).

Over Samen Professionals

Wij zijn Samen Professionals, specialist in het helpen en begeleiden van zorgprofessionals naar een hun ideale baan binnen de zorgsector. Jouw werkplek is dan ook nader te bepalen, nadat jij een kennismaking heb gehad bij één van onze vestiging in het land.

Wij zitten met onze organisatie binnen de verschillende sectoren van de zorg; de gehandicaptenzorg, de GGZ, ziekenhuizen, de Jeugdzorg en de VVT (ouderenzorg).

Kijkend naar jouw diploma en wensen gaan we bepalen binnen welke sector jij je het meeste thuis gaat voelen en ook waar jouw kwaliteiten en jouw kennis het beste naar voren komen.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio