Medewerker Terugvordering en Verhaal

Sociaal Domein
Eindhoven
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als medewerkerg terugvordering en verhaal binnen het Sociaal Domein bij een gemeente, ben je verantwoordelijk voor het terugvorderen van te veel gekregen bijstand en uitkeringen. Je verricht onderzoek, rapporteert en stelt beschikkingen op t.a.v. terugvordering, boete en verhaal.
Daarnaast ben je een administratief medewerker en heb je werkzaamheden zoals:

  • uitvoeren van de boeten, maatregelen, terugvordering en verhaal
  • horen/verhoren van cliënten
  • verrichten van heronderzoeken debiteuren
  • opleggen van betalingsregelingen met cliënten
  • signaleren van niet nakomen van verplichtingen


Jouw kennis en ervaring is ontzettend veel waard, en wij vanuit Samen Professionals zijn dan ook hard op zoek naar jou! Wij zetten jou graag in bij onze opdrachtgevers in de regio van Nijmegen, Tilburg, Den Bosch of Arnhem. Dit kunnen grote of kleine gemeentes zijn, ook in de overige delen van regio Gelderland & Brabant. Je wordt vanuit Samen Professionals geplaatst op een opdracht voor een bepaalde tijd, waardoor je jouw kennis en ervaring kan delen, en zelf ook bij kan leren! En dit alles terwijl je in dienst bent van ons, en dus ook de steun en support krijgt van een vast aanspreekpunt binnen de organisatie.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag aan de slag bij verschillende, uitdagende opdrachtgevers? Solliciteer dan nu!

Wat hebben we jou te bieden?

Wij vinden jouw groei en ontwikkeling belangrijk. Jouw ambitie staat centraal. Gedurende je dienstverband komt dit naar voren in specifieke opleidingen, trainingen en gesprekken met jouw recruiter & accountmanager. Daarnaast kan je rekenen op:
• Een tijdelijk dienstverband (parttime of fulltime) met de zekerheid van een vaste baan door de verschillende opdrachten die je uitvoert
• Een persoonlijk opleidingsprogramma via onze Aecademy
• Een salaris conform Gemeente CAO
• Een leaseauto (die je ook privé mag gebruiken) óf een reiskostenvergoeding (19 cent de km)
• Een aanspreekpunt binnen Samen Professionals, je accountmanager, die jou persoonlijk begeleidt tijdens jouw opdrachten en met jou kijkt naar jouw loopbaan wensen en doelen!

Wat verwachten we van jou?

Jij staat als medewerker terugvordering stevig in je schoenen. Kritische vragen stellen is jou niet vreemd. Daarnaast ben je communicatief vaardig, analytisch en oplossingsgericht en kan je goed zelfstandig werken. Verder:
• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld SJD, HEAO)
• Recentelijke ervaring met terugvordering & verhaal binnen gemeentelijke omgeving
• Kennis en ervaring van de Participatiewet en andere relevante wet & regelgeving
• Je bent nauwkeurig, secuur en communicatief vaardig
• Bereidheid om voor je werk te reizen (maximaal 1.5 uur op basis van detachering)

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio