Basisarts Ouderengeneeskunde Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid? Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het medisch beleid binnen een zorgorganisatie? En ben je bereid om in de regio Zuid Holland aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Basisarts ben jij een kei in het coördineren van de uitvoering van het medische deel van het zorg-/behandelplan. Je consulteert je andere hulpverleners en je brengt in overleg met de specialist ouderengeneeskunde behandel-, verpleeg- en zorgbehoeften in kaart. Ook geef je cliënten en familie informatie over de medische toestand en het doel van de behandeling van de cliënt. Tenslotte verzorg je theoretische en praktische training van relevante vaardigheden aan je collega’s Verzorgenden en Verpleegkundigen. Dit doe je door onder andere het geven van klinische lessen.

De organisatie waar je komt te werken bevindt zich in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en het Westland. Het betreft een veelzijdige en innovatieve zorgorganisatie voor ouderen met 25 verpleeghuizen en woonzorgcentra, Thuiszorg en diverse gespecialiseerde voorzieningen zoals revalidatie- en behandelcentra, palliatieve zorgafdelingen en zorgboerderijen.

Wat hebben we jou te bieden?

Een inspirerende werkplek waarbij jij onderdeel wordt van een groot en toegewijd team van specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen en verpleegkundig specialisten. Daarnaast krijg jij:

  • Een bruto salaris tussen de € 3.707,64 en € 5.584,67 (op basis van 36 uur conform VVT CAO) exclusief ORT
  • Een vaste baan (parttime) voor 32-36 uur in de week
  • Een opleidingsbudget afgestemd op jouw wensen
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis altijd up to date blijven

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een vakbekwame Basisarts (ANIOS) die analytisch is, goed kan luisteren en resultaatgericht te werk gaat. Daarnaast heb jij:

  • Een diploma geneeskunde
  • Een registratie als Basisarts
  • Affiniteit met de ouderengeneeskunde
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een rijbewijs B en bij voorkeur een auto

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!